Ο τοκετός της Ξένιας ξεκινά λίγο πρόωρα και ο Δημοσθένης σπεύδει στο νοσοκομείο στη Γη της Ελιάς. Μετά από κάποιες ώρες η Ξένια γεννάει ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο όμως για προληπτικούς λόγους επειδή γεννήθηκε νωρίτερα, μπαίνει στη θερμοκοιτίδα.

Στο μεταξύ ο Δημοσθένης κάνει προετοιμασίες για να φέρει το παιδί στο σπίτι. Αρχίζει να ψάχνει κατάλληλη γυναίκα για να το κρατάει στο σπίτι, το οποίο παράλληλα εξοπλίζει με κούνια και όλα όσα χρειάζεται ένα μωρό. Παράλληλα, η είδηση έχει γίνει γνωστή και όλοι, φίλοι αλλά και συγγενείς, του γυρίζουν την πλάτη, ενώ εξακολουθεί να αγνοεί βέβαια πως τα σχέδια της Ξένιας έχουν αλλάξει και δεν θέλει να του δώσει το μωρό.

Η Ξένια επισκέπτεται το μωρό και αρχίζει να δένεται μαζί του. Την ακούμε μάλιστα να μιλάει γι αυτό στην κολλητή της φίλη στην οποία λέει ότι δεν μπορεί να το αποχωριστεί και σχεδιάζει να εξαφανιστεί με το παιδί.

Ο Δημοσθένης, από την άλλη, που σχεδιάζει να πάρει το παιδί στο σπίτι, δεν την αφήνει ούτε να το βλέπει ούτε καν να το θηλάζει. Στο μεταξύ, έχει προσλάβει νταντά για να το προσέχει και έχει ετοιμάσει το δωμάτιο του και το μόνο που μένει είναι να πάει να πάρει το μωρό. Έτσι επικοινωνεί με την Ξένια και της λέει να τον ετοιμάσει!

Φυσικά, η Ξένια έχει άλλα σχέδια. Αφενός δεν θέλει να αποχωριστεί το μωρό, το οποίο δείχνει να το αγαπάει πραγματικά, ωστόσο θέλει να πάρει και τα χρήματα για να μπορέσει να φύγει και να το μεγαλώσει.

Του λέει εντάξει αλλά και ότι θέλει τα υπόλοιπα λεφτά και τα θέλει μετρητά, γιατί δεν έχει από πουθενά εισοδήματα για να δικαιολογήσει τόσα χρήματα στον λογαριασμό της, του απαντάει. Ο Δημοσθένης βάζει τα υπόλοιπα χρήματα σε έναν φάκελο και πηγαίνει στο σπίτι της για να πάρει το μωρό. Η Ξένια δεν δείχνει αγχωμένη, αντίθετα κρύβει το συναισθήματά της και του προτείνει να του βάλει ένα ποτό.

Την ώρα που ο Δημοσθένης γυρίζει να πάρει το ποτήρι με το ουίσκι του, η Ξένια τον χτυπάει στο κεφάλι. Ο Δημοσθένης πέφτει αναίσθητος και εκείνη με πολύ γρήγορες κινήσεις αρπάζει τα χρήματα και το μωρό και εξαφανίζεται, πριν προλάβει να συνέλθει. Όταν μετά από ώρα ο Δημοσθένης συνέρχεται και καταλαβαίνει τι έχει συμβεί, τρελαίνεται. Απειλεί Θεούς και δαίμονες και ορκίζεται να τη βρει και να τη σκοτώσει. Τηλεφωνεί στους δικούς του και δίνει εντολή να τη βρουν, να πάρουν το γιο του και εκείνη να την «κανονίσουν»!

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Οι Πανθέοι: Ραγδαίες εξελίξεις με Ανδρέα και Μάρμω-Εκείνος θέλει να τη σώσει κι αυτή να τον χωρίσει!

MotoGP F1 Mugello Circuit: H πίστα της Τοσκάνης διευρύνει τις οδούς διαφυγής

Η Μάγισσα: Η Γερακίνα κάνει αυτό που δεν περίμενε κανείς-Ποιος ο ρόλος του Μόφορη;