Ο Κουράκος συνεχίζει την έρευνα και σύντομα συλλαμβάνει και τον Άρη ως ύποπτο για τα ναρκωτικά στη σειρά Η Γη της Ελιάς. Ο νεαρός όμως, αντί να ομολογήσει την αλήθεια και να σώσει την αδελφή του, αρνείται τα πάντα. Κατά την ανάκριση υποκρίνεται τον… ανυποψίαστο και ουσιαστικά «καίει» την ίδια του την αδελφή, γιατί ξέρει καλά πως, αν πει τι πραγματικά συνέβη, ο Δημοσθένης θα τον βγάλει από τη μέση.’Ετσι, ο Κουράκος αναγκάζεται να τον αφήσει ελεύθερο, αφού δεν έχει σοβαρά στοιχεία εναντίον του.

Εξάλλου τα ναρκωτικά βρέθηκαν στο σπίτι της Εύας και όχι στο δικό του. Η άτυχη γυναίκα βουλιάζει στην απελπισία, ενώ ο Λυκούργος αναλαμβάνει την υπεράσπισή της.

Ο Χρήστος την πιστεύει από την πρώτη στιγμή και της συμπαραστέκεται. Της λέει πόσο την αγαπά και ότι δεν θα την εγκαταλείψει μέχρι την αθώωσή της. Ενώ ο Άρης αισθάνεται αφόρητες τύψεις για την αδελφή του, ο Δημοσθένης εξαπολύει διαρκώς απειλές εναντίον του και κανείς δεν ξέρει αν θα τις πραγματοποιήσει. Άραγε θα καταφέρει ο Άρης να ξεφύγει από τα δίχτυα του υπόκοσμου ή μήπως τελικά η «συνεργασία» του με τον Δημοσθένη θα αποδειχτεί μοιραία ακόμα και για την ίδια του τη ζωή; Γιατί ο Δημοσθένης έχει αποδείξει ότι είναι εντελώς αδίστακτος…

Στο μεταξύ, ο Ισίδωρος συγκαλεί έκτακτο διοικητικό συμβούλιο, λόγω της παρεξήγησης που δημιουργήθηκε με τη φύτευση του καινούριου ελαιώνα. Εκεί η Μυρτάλη δείχνει για μια ακόμα φορά το σκληρό της πρόσωπο. Παράλληλα, μαζί με τον Αλέξη βρίσκουν τον ιδανικό χώρο για να ανοίξουν εστιατόριο και αποφασίζουν να προχωρήσουν άμεσα σε αυτή την επένδυση.

Αργότερα ο Αλέξης φωτογραφίζει κρυφά το πελατολόγιο του Χρήστου, με σκοπό να αρχίσει το καινούριο του εγχείρημα ανταγωνιστικά. Η Ιουλία, από την άλλη, πιέζει τον Στάθη να δουλεύει μόνο στον ελαιώνα του Δημοσθένη, για να μην ταλαιπωρείται δουλεύοντας και αλλού, αλλά εκείνος αρνείται.

Στο μεταξύ, η Αντιγόνη ανακοινώνει στην οικογένεια ότι Θα φύγει για Αγγλία, αφού τελικά αποφάσισε να ολοκληρώσει εκεί την ειδικότητά της. Η Αντωνία εγκαθίσταται στη Μάνη και αρχίζει να δουλεύει στο πλάι της Αλκμήνης. Τα προσκλητήρια του γάμου του Κουράκου και της Ευτυχίας είναι έτοιμα, αλλά εκείνη ντρέπεται να τα μοιράσει, ενώ ο Κουράκος ανυπομονεί. Οι καβγάδες ανάμεσα σε Ιουλία και Στάθη συνεχίζονται, καθώς η Ιουλία νιώθει παραμελημένη από τον φόρτο εργασίας του Στάθη.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Ανατροπή για τον Αλέκο-Βλέπει το βίντεο του Άγγελου και καταρρέει

Ο Μίτσελ έλυσε και την εξίσωση αν θα έμενε του χρόνου στον Ολυμπιακό!

Έρωτας Φυγάς: Η Ευγενία βάζει τέλος στην ευτυχία της-Κάνει έκτρωση στο παιδί του Μάρκου!