Η απρόσμενη εμφάνιση της Αριάδνης στην Κηφισιά στη σειρά Η Γη της Ελιάς έχει γεμίσει χαρά την Ιουλία. Για πρώτη φορά η Αριάδνη είναι διατεθειμένη να ακούσει όλη την ιστορία από τη μητέρα της, θα μιλήσουν όμως και για τον Χρήστο.

Ο Κουράκος ανακρίνει την Αρετή, η οποία λέει ψέματα για να δικαιολογηθει, εμπλέκοντας και την Ασπασία. Παράλληλα, όμως, η Αρετή ορκίζεται στη Βασιλική -που την επισκέπτεται στο Τμήμα- ότι δεν έχει καμία σχέση με τον φρικτό θάνατο του Τάσου.

Ο Πότης, μετά από παραίνεση της ψυχολόγου, κάνει μια συζήτηση στην Άννα για τις φαντασιώσεις του. Ωστόσο, η απάντηση που θα πάρει από τη γυναίκα του δεν θα του αρέσει καθόλου και θα τον βγάλει από τα ρούχα του.

Στο μεταξύ, στο Σούνιο, ο Τζον κάνει πρόταση γάμου στην Αθηνά. Ο Κουράκος μαθαίνει από τα στοιχεία της έρευνας ότι η Αρετή είχε προμηθευτεί δύο μπιτόνια με βενζίνη τις προηγούμενες ημέρες και η θέση της δυσχεραίνει.

Η Αθηνά δέχεται την πρόταση γάμου του Τζον και τώρα μένει να αποφασίσει αν θα μετακομίσει στην Αμερική. Τα στοιχεία εναντίον της Αρετής είναι συντριπτικά και οι κάτοικοι της Αρεόπολης είναι διχασμένοι, αφού πολλοί από αυτούς πιστεύουν στην ενοχή της.

Σε απόγνωση βρίσκεται η Βασιλική και απευθύνεται στον Λυκούργο για βοήθεια. Εκείνος όμως έχει ηθικούς ενδοιασμούς, αφού είναι σίγουρος ότι η Αρετή είναι ένοχη και δεν θέλει να έχει καμία ανάμιξη με την υπόθεση.

Η Αριάδνη φοράει το δαχτυλίδι των Βρεττάκων και η Ιουλία δείχνει πολύ χαρούμενη με αυτή της την κίνηση. Ο Μιλτιάδης επισκέπτεται τη Βασιλική για να της συμπαρασταθεί τη στιγμή που ο Φίλιππος της έχει γυρίσει εντελώς την πλάτη, γεγονός που την κάνει να αμφιβάλει αρκετά για τον γάμο της.

Η Αρετή οδηγείται στον ανακριτή και η θέση της δυσκολεύει όλο και περισσότερο. Η Αριάδνη κάνει το πρώτο βήμα για την αποκατάσταση της σχέσης της με τον Στάθη, ελπίζοντας πως εκείνος θα τη συγχωρέσει και θα την αφήσει να επιστρέψει στο σπίτι του.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 11/3 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 2η ασυλία;

Formula 1 Haas, «ένας βαθμός που αξίζει πολλά» χάρη σε μια τολμηρή ομαδική στρατηγική

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Φρένο» από MEGA για τον Όμορφο Κόσμο