Γλυκάνισος: Άγριο ξύλο Έκτορα και Νικήτα

Γλυκάνισος: Άγριο ξύλο Έκτορα και Νικήτα

Επόμενα Επεισόδια

Η εγκυμοσύνη της  Ελεάνας πέφτει σαν βόμβα στο αρχοντικό Δεμίρη στη σειρά του ΣΚΑΪ, Γλυκάνισος. Την ίδια ώρα, ο Άγγελος πηγαίνει στον ελαιώνα
Συντάκτης:

Η εγκυμοσύνη της  Ελεάνας πέφτει σαν βόμβα στο αρχοντικό Δεμίρη στη σειρά του ΣΚΑΪ, Γλυκάνισος. Την ίδια ώρα, ο Άγγελος πηγαίνει στον ελαιώνα με τη Μαργαρίτα και βρίσκουν ένα παράπηγμα, με τριπλά λουκέτα και κάμερα ασφαλείας. Κι ενώ ο Νικήτας βρίσκεται έξω από το σπίτι της Ανθής, τύφλα στο μεθύσι, θα βρεθεί μπροστά του ο οργισμένος Μενέλαος.

Και όσο γίνονται όλα αυτά, η Χρυσάνθη, έξαλλη για τον λίγο κόσμο στην ταβέρνα της, ψάχνει τη φωτογραφία στο κινητό της για να μη χρησιμοποιήσει εναντίον του Στρατή και της Ραζάν, αλλά δεν τη βρίσκει. Ο Έκτορας και ο Νικήτας καβγαδίζουν και ο Πωλ προειδοποιεί τον Νικήτα να ξεχάσει την Ανθή γιατί θα έχει άσχημα ξεμπερδέματα. Στο αρχοντικό, η Ελεάνα χρησιμοποιεί κάθε ψυχολογικό μέσο για να κρατάει την Ερμιόνη σύμμαχό της. Ο Άγγελος με την  Μαργαρίτα μαθαίνουν ότι ο Ελαιώνας ανήκει στη μητέρα του αστυνόμου Ευστρατίου, ενώ η Ροζάν μαθαίνει ότι η Ελεάνα είναι έγκυος.

Η εγκυμοσύνη της Ελεάνας πέφτει σαν βόμβα στο αρχοντικό Δεμίρη, ενώ ο Καρίμ συναντιέται με τον Ιμάμη που θα τελέσει τον γάμο του με την Ραζάν. Παράλληλα, ο Άγγελος θυμάται ότι η Φάζια του είχε πει ότι τελευταία φορά είχε δει τον Αμπντούλ εκτός πόλης, σε έναν ελαιώνα. Μεγάλη απογοήτευση θα βρει τον Μιχάλη όταν πάει να αγοράσει ψάρια. Ο ιχθυοπώλης τον ενημερώνει ότι τα καλύτερα, τα έχει κρατήσει για την ταβέρνα της «ξένης».

Την ίδια ώρα, ο Άγγελος πηγαίνει στον ελαιώνα με τη Μαργαρίτα και βρίσκουν ένα παράπηγμα, με τριπλά λουκέτα και κάμερα ασφαλείας. Κι ενώ ο Νικήτας βρίσκεται έξω από το σπίτι της Ανθής, τύφλα στο μεθύσι, θα βρεθεί μπροστά του ο οργισμένος Μενέλαος. Και όσο γίνονται όλα αυτά, η Χρυσάνθη, έξαλλη, για τον λίγο κόσμο στην ταβέρνα της, ψάχνει τη φωτογραφία στο κινητό της, για να τη χρησιμοποιήσει εναντίον του Στρατή και της Ραζάν. Η φωτογραφία όμως δεν υπάρχει πια.

Γλυκάνισος: Δείτε το τρέιλερ της σειράς

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Παντρεμένος ο Ντίνος – Απόπειρα αυτοκτονίας του Πάρη – Σε σοκ η Αμαλία

Εκ των υστέρων «αντάρτικο» από την Ματίνα Παγώνη: «Οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί πρέπει να επιστρέψουν στις δουλειές τους»

Τρία Μίλια: Αυτό το αντάλλαγμα ζητά ο Μάρκος από τον Τίμο για την αποφυλάκιση του

Facebook Share: %CE%93%CE%BB%CF%85%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BF%CF%82%3A+%CE%86%CE%B3%CF%81%CE%B9%CE%BF+%CE%BE%CF%8D%CE%BB%CE%BF+%CE%88%CE%BA%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B1+%CE%BA%CE%B1%CE%B9+%CE%9D%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%84%CE%B1 Facebook Share: %CE%93%CE%BB%CF%85%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BF%CF%82%3A+%CE%86%CE%B3%CF%81%CE%B9%CE%BF+%CE%BE%CF%8D%CE%BB%CE%BF+%CE%88%CE%BA%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B1+%CE%BA%CE%B1%CE%B9+%CE%9D%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%84%CE%B1 Facebook Share: %CE%93%CE%BB%CF%85%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BF%CF%82%3A+%CE%86%CE%B3%CF%81%CE%B9%CE%BF+%CE%BE%CF%8D%CE%BB%CE%BF+%CE%88%CE%BA%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B1+%CE%BA%CE%B1%CE%B9+%CE%9D%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%84%CE%B1