Το Famagusta καθήλωσε την περασμένη Κυριακή στο Mega, με τη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου που έχει φόντο την τουρκική εισβολή στην Κύπρο να αποθεώνεται από τους τηλεθεατές.

Η νέα σειρά του Mega θα ολοκληρωθεί φέτος σε 24 μόλις επεισόδια με προβολές κάθε Κυριακή στις 21:00. Από το κανάλι βέβαια σκέφτονται ήδη την περίπτωση του Famagusta 2 καθώς η πρεμιέρα σάρωσε με το 31,5% στην τηλεθέαση.

Ωστόσο στο Mega δεν υπάρχει εφησυχασμός καθώς τρεις εβδομάδες μετά την προσθήκη της σειράς έρχεται έντονος ανταγωνισμός από το Alpha. Οι σειρές μυθοπλασίας είναι το μεγάλο ατού του Alpha τα τελευταία 3 χρόνια και με αυτό το όπλο θα συνεχίσει.

Ο Σκαραβαίος θα είναι η επόμενη προσθήκη στη φετινή σεζόν, με την αστυνομική σειρά με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Τσορτέκη να έχει μεγάλες προσδοκίες σύμφωνα με όσα μεταφέρει η RealNews. Ο Σκαραβαίος θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου και θα βρεθεί απέναντι από το Famagusta στις 21:00 το βράδυ. Οι δύο σειρές αναμένεται να δώσουν συναρπαστικές μάχες για το υπόλοιπο της σεζόν…

Famagusta – Σκαραβαίος: Ποια σειρά θα κυριαρχήσει;

Όλες οι ειδήσεις

Survivor spoiler 28/1: Τότε επιστρέφει η ψήφος με τηλεφωνικές γραμμές

Αθηνά Ωνάση: Πώς είναι σήμερα και πού βρίσκεται η 40χρονη διάσημη κληρονόμος

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Ο Γιώργης βρίσκει όπλο στο σπίτι της Στέλλας