Το Famagusta ετοιμάζει τη μεγάλη του πρεμιέρα στην ελληνική τηλεόραση και το Mega, με την υπόθεση της δραματικής σειράς να συγκλονίζει.

Στα μέσα του Ιανουαρίου η σειρά των Αντρέα Γεωργίου, Κούλλη Νικολάου και Βάνας Δημητρίου αναμένεται να ξεκινήσει στη μικρή οθόνη.

Η σειρά μας γυρνάει στο 1974 και η υπόθεση περιγράφει τα γεγονότα που συνέβησαν το καλοκαίρι στην Κύπρο, όντα και σημειώθηκε η εισβολή των Τούρκων.

Η ιστορία εστιάζει σε ένα νέο ζευγάρι, το οποίο ζούσε στην Αμμόχωστο. Την ημέρα της εισβολής οι δύο νέοι αναγκάστηκαν να αφήσουν τον τόπο τους και έχασαν το τριών μηνών βρέφος τους.

Το αγνοούμενο μωρό όχι μόνο δεν πεθαίνει, αλλά καταφέρνει να επιβιώσει μακριά από τη γενέτειρά του και σήμερα είναι ένας άνδρας 50 ετών (Χρήστος Λούλης), τον οποίο η μοίρα θα οδηγήσει ξανά στην Κύπρο.

Πρόκειται για έναν μαχητικό δημοσιογράφο, που μεγάλωσε στην Αγγλία και ταξιδεύει στο νησί για τις ανάγκες ενός ντοκιμαντέρ για την τουρκική εισβολή. Εκεί, στο πλαίσιο της έρευνας και τις αναζήτησης μαρτυριών πρωταγωνιστών των τραγικών γεγονότων και θα φτάσει πολύ κοντά στην αποκάλυψη της αλήθειας για την πραγματική του ιστορία.

Πρωταγωνιστούν σπουδαία ονόματα της υποκριτικής τέχνης, όπως ο Γιάννης Μπέζος, η Κοραλία Καράντη, ο Χρήστος Λούλης, ο Αντρέας Γεωργίου, η Αιμιλία Υψηλάντη, ο Γιώργος Ζένιος και ο Γρηγόρης Βαλτινός.

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας φυγάς: Ο Στέφανος κατάφερε αυτό που ήθελαν όλοι

Η Γη της Ελιάς: Ο Ορέστης σώζει την Ασπασία και στέκεται στο πλευρό της-Τι θα κάνει ο Δημοσθένης

Eurovision: Αυτοί θέλουν να μην πάει η Μαρίνα Σάττι στον διαγωνισμό