Το Famagusta υπόσχεται ακόμη μεγαλύτερες συγκινήσεις στη συνέχεια μετά τα πρώτα καθηλωτικά επεισόδια που έφεραν στη νέα σειρά του Mega υψηλές πτήσεις στην τηλεθέαση.

Από τα πρώτα κιόλας επεισόδια, της ιστορίας, αναμένεται το ενδιαφέρον να βρίσκεται στο κατακόρυφο, με το κανάλι να θεωρεί τη Famagusta ένα από τα πιο δυνατά του χαρτιά για το 2024.

Famagusta: Αυτό είναι το πάθος του Τεύκρου

Στα επόμενα επεισόδια αυτός που θα βρεθεί στο επίκεντρο των εξελίξεων για έναν τραγικό λόγο θα είναι ο Τεύκρος ο οποίος είναι ένας ήρωας που κρύβει μυστικά.

Ο ταλαντούχος μουσικός και εσχάτως ηθοποιός, Βαγγέλης Κακουριώτης μετά την τηλεοπτική παρουσία του ως Κίμωνας στη σειρά η Γη της ελιάς, επιστρέφει στη μικρή οθόνη και το τηλεοπτικό κοινό θα τον γνωρίσει αυτή τη φορά ως Τεύκρο στο «Famagusta».

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η πρωταγωνίστρια της σειράς σε συνέντευξη της στο περιοδικό TV σίριαλ, ο Τεύκρος έχει ένα κρυμμένο πάθος καθώς είναι τρελά ερωτευμένος με την Δάφνη και θα προσπαθήσουν να ζήσουν το έρωτα τους.

Την ίδια ώρα, προτεραιότητα για τον Τεύκρο αποτελεί ο αδερφός του όμως θα είναι πολύ δύσκολο να πάρει πάνω του την επιμέλεια του Μάριου.

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο της Κυριακής:

Όλες οι ειδήσεις

Η γη της ελιάς: Τέλος ο Φίλιππος από τη Μάνη

Η παραλία: Η μεγάλη αμαρτία του παπά Νικόλα

Το προξενιό της Ιουλίας: Η Φιλιώ τυλίγει τον Γρηγόρη μέχρι τέλους