Ατότε που ο Φάνης έκανε την εμφάνισή του στην περιοχή και στη σειρά Έρωτας Φυγάς, έχει καταφέρει να γίνει σύμμαχος του Στέφανου και του Μάρκου και να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους. Πλέον οι τρεις τους αντιμετωπίζουν μαζί  όποιον εχθρό επιχειρεί να τους βλάψει. Γίνεται, σχεδόν μέλος της οικογένειάς τους και εγκαθίσταται για τα καλά στη Μεσσήνη, παρόλο που συνεχώς αναφέρει ότι είναι περαστικός.

Αυτό που κανείς δεν ξέρει είναι ότι ο Φάνης έχει έρθει με έναν πολύ συγκεκριμένο σκοπό. Να κλείσει έναν παλιό λογαριασμό, γεγονός που κανείς δεν γνωρίζει.

Ο μόνος άνθρωπος με τον οποίο συζητεί για τις κινήσεις του και του λέει τα σχέδιά του δεν έχει εμφανιστεί ακόμα. Επικοινωνούν μόνο τηλεφωνικά. Ο Φάνης μισεί θανάσιμα τον Ιάσονα, καθώς τους συνδέει ένα καλά θαμμένο μυστικό που ξέρει μόνο ο ίδιος. Στόχος του είναι να πάρει εκδίκηση από εκείνον γιατί εξαιτίας του έζησε στη σκιά, χωρίς οικογένεια.

Το μεγάλο μυστικό που κρύβει ο Φάνης θα πέσει σαν κεραυνός εν αιθρία στο Κιάρι. Κι αυτό γιατί ο Ιάσονας είναι αδελφός του. Ο Γεώργιος Δεμερτζής ήταν και δικός του πατέρας. Ο Φάνης είναι εξώγαμος γιος του, ένα παιδί που ποτέ δεν αναγνώρισε, αν και γνώριζε την ύπαρξή του. Κι ενώ ο Φάνης μεγάλωσε αντιμετωπίζοντας πολλές δυσκολίες στη ζωή του, καθώς δεν είχε με τη μητέρα του ούτε να φάνε, ο Ιάσονας από την άλλη, ως ο νόμιμος γιος και διάδοχος του Κιάρι, τα είχε όλα.

Ο Φάνης νιώθει κατάφωρο αδικημένος γι’ αυτό και αφού δεν μπορεί να βλάψει τον πατέρα του που έχει πεθάνει εδώ και χρόνια, όταν εκείνος ήταν ακόμη παιδί, στόχος του είναι ο κληρονόμος του. Ο Φάνης έρχεται στο Κιάρι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να τον εκδικηθεί, καταστρέφοντά τον.

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ του OPEN

Όλες οι ειδήσεις

Survivor All Star: Τέλος όσα ξέραμε για τον Ατζούν-Άρχισε τις… τσιγκουνιές!

O Μαξ Βερστάπεν αποδοκιμάστηκε και η πανέμορφη WAG τα χάνει στo γιουχάρισμα

Η Γη της Ελιάς: Χαμός με την Ασπασία- Δεν φαντάζεται το σχέδιο του Δημοσθένη!