Το σπίτι των Δεμερτζήδων στη σειρά Έρωτας Φυγάς, ετοιμάζεται για το μεγαλύτερο γεγονός της χρονιάς, τη βάπτιση του μικρού Γιωργάκη. Ο Ιάσονας περιμένει αυτή τη στιγμή με χαρά, αλλά και σκεπτικισμό καθώς τα προβλήματα που έχει δεν είναι λίγα, κυρίως τα οικονομικά τα οποία προσπαθεί να κρύψει. Οσο όμως κι αν προσπαθεί, ο Κοντογιάννης τα γνωρίζει και τον προκαλεί. Η αγοραπωλησία του κτήματος στην Περιστεριά γίνεται πεδίο αντιπαράθεσης μεταξύ εκείνου και της Μαργέτας. Τη ρωτά με ένταση πώς μπόρεσε να πουλήσει το κτήμα που ο πατέρας του είχε πει ότι θα κληροδοτήσει και την κατηγορεί ότι την ξεγέλασε ο Στέφανος για να το πάρει από τα χέρια του με δόλιο τρόπο! Ο ίδιος μάλιστα αναρωτιέται αν την εκβίασε ή την έχει ξελογιάσει και αυτό κάνει έξαλλη την Μαργέτα!

Παρά το έντονο κλίμα, οι ετοιμασίες στο αρχοντικό για τη βάπτιση του Γιωργάκη μπαίνουν μπροστά, με τις όποιες διαφωνίες και τις εντασεις. Κι ενω αυτα συμβαίνουν, ο Κοντογιάννηs βρίσκει νέο τρόπο για να τυλίξει τον Στρατή και κατ’ επέκταση τους Δεμερτζήδες, που θα έχει μεγάλη επίπτωση στη φήμη του θανάσιμου εχθρού και όχι μόνο.

Η ημέρα της βάπτισης φτάνει και μαζί και καλεσμένοι. Οι πόρτες του αρχοντικού ανοίγουν για τον καλό κόσμο της περιοχής και οι ευχές πάνε και έρχονται. Ωστόσο, παρά την καλή οργάνωση και την πλούσια δεξίωση που έχει ετοιμάσει η οικογένεια με τα καλύτερα εδέσματα, οι καλεσμένοι παθαίνουν δηλητηρίαση.

Σε αυτό έχει βάλει το χέρι του ο Κοντογιάννης καθώς για να εκθέσει τον Ιάσονα, πούλησε κρυφά στον Στρατή χαλασμένα κοτόπουλα! Τα νέα της δηλητηρίασης των καλεσμένων στο αρχοντικό των Δεμερτζήδων, εξαπλώνονται σε όλη τη Μεσσήνη. Η Ελπίδα μάλιστα, με δηλώσεις της στην τοπική εφημερίδα, ρίχνει κι άλλο λάδι στη φωτιά μιλώντας για κατάντια της οικογένειας και ξεπεσμό!

Ο Ιάσονας έξαλλος θα τιμωρήσει τον Στρατή και θα δώσει τη θέση της επιστασίας στη Γεωργία!

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε τρέιλερ της σειράς του OPEN

Όλες οι ειδήσεις

Πάσχα 2023: Το εορταστικό πρόγραμμα των καναλιών

Μόνο έτσι θα γύριζε ο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό

Ο Παράδεισος των Κυριών: Έτσι θα καταστρέψει τη Βικτώρια ο Χρηστίδης-Και ο Ντίνος ύποπτος για φόνο;

O Μητσοτάκης άφησε το παντελόνι του ξεκούμπωτο επίτηδες;