Ο Έρωτας Φυγάς φτάνει σιγά σιγά σε ένα κρίσιμο σημείο στο οποίο θα δούμε κάποιους πρωταγωνιστές να κινδυνεύουν και άλλους να μας αφήνουν μόνιμα από τη σειρά του Open.

Ο Στέφανος θα είναι ένας από του χαρακτήρες που θα τραβήξουν πολλά στη συνέχεια. Ο Σταύρος Ζαλμάς μίλησε στην Κωνσταντίνα Γαρνέλη και στο TV24 για τον χαρακτήρα του που αποτελεί ανδρικό πρότυπο μέχρι και στη σημερινή κοινωνία.

Ο Στέφανος έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό για το φιλότιμο, την καθαρή του σκέψη και τη γενναιότητά του. Μέσα στη φυλακή δεν έχασε τις αξίες του και βγήκε διαβασμένος γεμάτος σοφία. Δυστυχώς όμως αυτή η σοφία δε κατάφερε να τη μεταλαμπαδεύσει στον Μάρκο του οποίου το αίμα βράζει.

Όσον αφορά το μέλλον του Στέφανου στη σειρά η αγάπη του με τη Μαργέτα είναι πάντα στο προσκήνιο. Οι δυο τους όμως όπως όλα δείχνουν δε θα έχουν το ήρεμο μέλλον που αξίζουν καθώς είναι πολλοί αυτοί που τους θέλουν νεκρούς. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Ζαλμάς ο ίδιος γνωρίζει προφορικά το μέλλον του Στέφανου και του φάνηκε γοητευτικό. Θα υπάρξουν ανατροπές με τον Στέφανο να βιώνει μεγάλες συναισθηματικές αλλαγές…

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το καθηλωτικό trailer από το επόμενο επεισόδιο

https://youtu.be/8zkty9iA_LY

Όλες οι ειδήσεις

Survivor: Οι διάσημοι που συζητούν με την παραγωγή

Ο Γιατρός: Αθώος ο Ανδρέας-Ανατροπή με τις κατηγορίες!

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Θοδώρα παθαίνει αυτό που όλοι περιμέναν!