Η Αλεξάνδρα ξεκινάει να συνέρχεται στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, Έρωτας Φυγάς, μετά την απρόσμενη συνάντηση με την Μαργέτα που την κλόνισε βαθιά. Ο Ιάσωνας την περιμένει να επιστρέψει με χαρά, αλλά συνάμα η προσοχή που του δείχνει η καινούργια γιατρός τον αφήνει μπερδεμένο. Ο Φάνης προσπαθεί να βρει το μοναδικό στοιχείο που μπορεί να τον ενοχοποιήσει για τον τάφο του Γιώργου Δεμερτζή, αλλά δεν τα καταφέρνει. Η γιορτή που οργανώνει η Άρτεμης στην Λέσχη έχει σκοπό να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να εστιάσει μια και καλή στον στόχο της. Παράλληλα, στον κόσμο της Κηφισιάς, ο Στέφανος ετοιμάζεται να κάνει μια συμμαχία που μπορεί τελικά να αποβεί μοιραία…

Ο Κοντογιάννης φτιάχνει ένα σχέδιο εναντίον του Ιάσωνα, κατηγορώντας τον ψευδώς για την απαγωγή της συζύγου του αρχηγού του Παρακράτους, ενώ μια έκρηξη βρίσκεται στα πρόθυρα να συμβεί. Ο Ιάσωνας, μέσα από ένα τυχαίο γεγονός, θα αποκαλύψει τη σχέση μεταξύ του Φάνη και της νέας διευθύντριας του νοσοκομείου.

Η Βάσω επιχειρεί χωρίς επιτυχία να κερδίσει την αγάπη του Αναστάση και αναζητά συμβουλές για την τέχνη της αποπλάνησης από την Ελπίδα. Εν τω μεταξύ, η Αλεξάνδρα ανακαλύπτει τη ζεστασιά και την παρηγοριά στην αγκαλιά της Μαργέτας, η οποία όμως διστάζει να της αποκαλύψει την ασθένεια που την ταλαιπωρεί.

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 17/4 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 3η ασυλία;

Δεν άντεχαν να βλέπουν οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα – Ο Ντεμπελέ γελούσε μαζί τους! (vid)

Το Προξενιό της Ιουλίας: Στάσα και Κυριακούλα αντιμέτωπες- Μία θα ζήσει!