Η Ρηνιώ αποφασίζει να παραιτηθεί από το αρχοντικό στη σεριά Έρωτας Φυγάς και πιάνει δουλειά στην Ελπίδα. Παράλληλα ο Μάρκος μαθαίνει ότι η Αλεξάνδρα τον επισκέφθηκε για να του πει ότι ο Ιάσονας του έκοψε τα φρένα και δεν μπορεί να καταλάβει τη συμπεριφορά της. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο άντρας που πυροβόλησε τον Παράσχο και τη Μαργέτα παραδίδεται στη χωροφυλακή και η Μαργέτα ησυχάζει που δεν είναι ο Ιάσονας, στην πορεία όμως θα διαψευστεί. Η Ελπίδα πάλι ανακαλύπτει ότι ο Μήτσος είναι ζωντανός και τον κρύβει η Χαρά. Μέσα σε όλα ο Ιάσονας παίρνει όλα τα πράγματα του μωρού από το σπίτι και λέει στην Αλεξάνδρα ότι το έχει στειλει εκτός Ελλάδος.

Η Αλεξάνδρα γράφει ένα αποχαιρετιστήριο γράμμα στον Μάρκο. Το δίνει στη Ρηνιώ να του το δώσει. Εκείνη το δίνει στον ταχυδρόμο που το αφήνει έξω από το σπίτι του. Το βρίσκει η κόρη της Παναγιώτας που έχει αργήσει για το σχολείο και το βάζει στην τσάντα της. Την ίδια ώρα η Αλεξάνδρα κόβει τις φλέβες της.

Η Μαργέτα, που βρίσκει το δωμάτιο της νταντάς κλειδωμένο, με τη βοήθεια της Γεωργίας και του Στρατή παραβιάζουν την πόρτα και τη βρίσκουν. Ο Στρατής πηγαίνει και φέρνει απο το νοσοκομείο τον γιατρό Μπαξεβάνη. Εκείνος σταματάει την αιμορραγία αλλά λέει στη Μαργέτα ότι η νύφη της θα πρέπει να μεταφερθεί σε ψυχιατρική κλινική γιατί η κατάστασή της είναι ασταθής.

Ο Μάρκος διαβάζει το γράμμα της Ευγενίας που του λέει πως φεύγει και τον αφήνει και ξεκινάει μαζί με τον Στέφανο να πάει να τη βρει. Ο διοικητής της αστυνομίας πάει με τη σειρά του στο γραφείο του Ιάσονα και τον συλλαμβάνει για την απόπειρα δολοφονίας του Μάρκου.

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του OPEN

 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor Twitter 10/1: Το λασπόλουτρο θύμισε… Σαλαγκούδη και προκάλεσε τσουνάμι στα social

ΑΕΚ: Ο Σιμάνσκι τρέλανε τους σκάουτ και τις ξένες ομάδες!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Χάνει την ψυχραιμία του ο Χριστόφορος- Αυτός είναι ο λόγος!