Ο Φάνης, αφού πρώτα φροντίζει να γίνει σαμποτάζ στο αντλιοστάσιο του Δεμερτζή στη σειρά Έρωτας Φυγάς, γεγονός που διακόπτει απότομα και το γλέντι για τον αρραβώνα του Νικόλα με τη Ρηνιώ, μετά μπαίνει μπροστά ως… σωτήρας, για να επιδιορθώσει τη ζημιά και να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ιάσονα.

Μπορεί να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση με την ‘Αρτεμη που το σχέδιο εκδίκησης πηγαίνει περίφημα, όμως ο Ιάσονας αρχίζει να υποψιάζεται ότι πίσω από τις δολιοφθορές κρύβονται ο Στέφανος Παράσχος και κατ’ επέκταση ο Μάρκος, με στόχο την οικονομική του καταστροφή. Ο Μιχάλης καταφέρνει να φυγαδεύσει τη Νάντια στο σπίτι της… Ελπίδας και βρίσκει το σθένος να αναμετρηθεί εκ νέου με τον Σωκράτη.

Η Αλεξάνδρα παραλαμβάνει την αίτηση διαζυγίου και με μια υπογραφή θα είναι πλέον ελεύθερη.. .‘Ενα «χαρτί» που αποδεικνύει και εμπράκτως ότι ο Ιάσονας είναι συνεπής σε όσα της υποσχέθηκε. Μόνο που η ίδια νιώθει περίεργα κρατώντας στο χέρι της την πένα για να βάλει τη δική της υπογραφή και να τελειώσουν όλα ανάμεσά τους…

Η Νότα εισβάλλει στο γραφείο του Παράσχου σύμφωνα με το Τηλέραμα, ενώ ο Σωκράτης μπουκάρει με όπλο στο σπίτι της Ελπίδας, απαιτώντας να πάρει πίσω τη Νάντια. Ο Στέφανος ξεκινά για την Αθήνα, με στόχο να σώσει τη Μαργέτα, ενώ ο Μελέτης συναντά την Τζένη και ο ένας καλύπτει τον άλλον, για να μην αποκαλυφθεί το παρελθόν τους. Η Χαρά μαθαίνει από τη Δήμητρα την αλήθεια για το παρελθόν του Μίλτου, ενώ ο αρχηγός των παρακρατικών διατάζει να σκοτώσουν τον Παράσχο και τον Κοντογιάννη.

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Το Προξενιό της Ιουλίας: Η Κυριακούλα ανακαλύπτει το μυστικό-Μαθαίνει την αλήθεια για το μωρό της Ιουλίας!

Λιονέλ Μέσι: Βγήκε φωτογραφία με φίλο της Ρεάλ Μαδρίτης γεμάτος χαμόγελο και έγινε viral! (pic)

Το Ναυάγιο: Τέλος ο Μάριος-Ο Παντελίδης τον αναγκάζει να αυτοκτονήσει!