Ο Μάρκος είναι απαρηγόρητος που έφτασαν εδώ τα πράγματα και η Αλεξάνδρα είναι στη φυλακή στη σειρά Έρωτας Φυγάς. Δεν μπορεί να τη σκέφτεται να υποφέρει πίσω από τα σίδερα, κι επειδή ξέρει πόσο σκληρό είναι αυτό το περιβάλλον, αφού το έχει ζήσει στο πετσί του, φοβάται ότι η αγαπημένη του δεν θα αντέξει. Η θέση της, μετά την απόπειρα δολοφονίας του Ιάσονα, είναι δύσκολη. Η Αλεξάνδρα δεν έχει δικηγόρο κι αυτό δυσκολεύει τη θέση της. Ο Μάρκος πηγαίνει να βρει τη Νάντια μήπως από την έδρα της εισαγγελέως καταφέρει κάτι ευνοϊκότερο για εκείνη. Η ίδια υπόσχεται πως θα κάνει ό,τι μπορεί!

Ο Μάρκος επιστρέφει στο σπίτι. Για εκείνον η Ευγενία είναι ανύπαρκτη. Μετά από αυτό που έκανε, να στείλει τις φωτογραφίες με εκείνον και την Αλεξάνδρα στο Ιάσονα και να πυροδοτήσει αυτές τις εξελίξεις, θέλει να τη χωρίσει. Αφού βλέπει για λίγο τον γιο του, πάει να δει την Αλεξάνδρα στη φυλακή. Εκείνη ξαφνιάζεται όταν ακούει ότι έχει επισκεπτήριο. Δεν περίμενε να τον δει.Τη ρωτάει όλο αγωνία πώς είναι. Η γυναίκα είναι χαμένη, με το βλέμμα κενό. Της λέει ότι δεν μπορεί να σκέφτεται ότι είναι εκεί μέσα και εκείνος δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να τη βοηθήσει!

Εκείνη του λέει πια πως όλα τελείωσαν με τον Μάρκο να την αντικρούει και να της λέει πως τίποτα δεν τελείωσε αφού αυτός είναι εκεί για εκείνη.

Ο Μάρκος προσπαθεί να την εμψυχώσει και της πιάνει τα χέρια μέσα από τα κάγκελα. Ομως η Αλεξάνδρα το μόνο που ψελλίζει είναι ότι έχασε τα παιδιά της για πάντα…

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε απόσπασμα της σειράς του OPEN

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Αυλαία για τη σειρά- Αυτό θα είναι το τέλος των πρωταγωνιστών

Viral: Το video που θέλει να ξεχάσει ο Έιμπραχαμ – Η επική τούμπα του Άγγλου

Αποκάλυψη-σοκ από τη Φαίη Σκορδά!