Το κλίμα μεταξύ Αλεξάνδρας-Ιάσονα κάπως βελτιώνεται στη σειρά Έρωτας Φυγάς, ενώ η σχέση Μάρκου-Ευγενία ολοένα χειροτερεύει. Την ίδια στιγμή ο Στέφανος εντοπίζει ύποπτες επαγγελματικές κινήσεις εναντίον της οικογένειας Δεμερτζή κι ενημερώνει τη Μαργέτα.

Δύο «μυστήριοι» άντρες που ενεργούν για λογαριασμό ξένων εταιρειών, έχουν βάλει στο μάτι τη γη της περιοχής. Ιάσονας και Μάρκος, με προτροπή της Μαργέτας και του Στέφανου, συμμαχούν και αγοράζουν από κοινού ένα εργοστάσιο για να μην πέσει στα χέρια τους.

Η Ευγενία αντιδρά άσχημα σε αυτή τη συνεργασία και ξεσπά. Του λέει ότι αυτός δεν ήθελε ούτε να τους βλέπει και τώρα γίνονται και συνέταιροι ενώ τον ρωτάει αν βρήκε τον τρόπο να είναι κοντά στην αγαπημένη του!

Πάνω στον θυμό της στέλνει τις επίμαχες φωτογραφίες του Μάρκου και της Αλεξάνδρας στον Ιάσονα. Οταν συνειδητοποιεί τον απόηχο των πράξεών της είναι ήδη αργά. Οι φωτογραφίες προκαλούν έκρηξη στο σπίτι της οικογένειας Δεμερτζή και η καταστροφή είναι ανυπολόγιστη.

Οι εργαζόμενες στο σπίτι της οικογένειας παρακολουθούν παγωμένες τις εξελίξεις, αλλά κανείς δεν μπορεί να τιθασεύσει την οργή του Ιάσονα, η οποία σπρώχνει την Αλεξάνδρα ένα βήμα πριν τον θάνατο.
Ο Ιασονας εχει συρει με τη βια στο δάσος την Αλεξάνδρα για να τη σκοτώσει. Η Μαργέτα αναγκάζεται να ζητήσει τη βοήθεια του Στέφανου και μαζί τρέχουν να προλάβουν. Ο Μάρκος ψάχνει σαν τρελός για να τη βρει. Τελικά το κακό αποτρέπεται και ο Ιάσονας την εγκαταλείπει στο δασος. Παρά τις προσπάθειες όλων να μαλακώσει, εκείνος είναι ανελέητος με τη γυναίκα του, η οποία περιφέρεται σε άθλια κατάσταση. Καταταλαιπωρημένη καταφέρνει να γυρίσει πίσω. Μπαίνει στο σπίτι κρυφά, παίρνει το όπλο του άντρα της και μπροστά σε όλους του λέει ότι κανείς δε θα τη χωρίσει από τα παιδιά της και τον πυροβολεί!

Η Μαργέτα σπεύδει να καλέσει ασθενοφόρο. Η Αλεξάνδρα συλλαμβάνεται και μπαίνει στη φυλακή.

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του OPEN

Όλες οι ειδήσεις

Αυτή η νύχτα μένει: Η Νίτσα σκότωσε τον Νώντα Παραδείση-Ανατροπή στη σειρά!

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Το κανάλι μετάδοσης του μεγάλου ντέρμπι

Μαύρο Ρόδο: Ανατροπή με Πέτρο-Στέλνει εξώδικο στην Ελισάβετ και αυτός είναι ο λόγος!