Ο Ιάσωνας στη σειρά Έρωτας Φυγάς, ψάχνει να βρει τον φονιά του Μάρκου και ζητάει τη βοήθεια του Κοντογιάννη, ο οποίος βρίσκει την ευκαιρία να εκδικηθεί. ΗΑλεξάνδρα είναι ακόμη αδύναμη και καταβεβλημένη και δεν μπορεί να συνέλθει από την τραγωδία που ζει. Το μυαλό της παίζει περίεργα παιχνίδια και συνεχίζει να «συναντά» τον Μάρκο και να του μιλά, κάνοντας τους γύρω της ν’ ανησυχούν για την ψυχική της υγεία.

Ο Ιάσωνας στέκεται διακριτικά στο πλευρό της και της συμπαραστέκεται καταλαβαίνοντας τον πόνο της, ενώ παίρνει μια μεγάλη απόφαση, να ανακαλύψει ποιος είναι ο φονιάς του Μάρκου.

Ο Κοντογιάννης έχει φροντίσει νά «φυτέψει» σε όλους την ιδέα ότι το δυστύχημά του ήταν εγκληματική ενέργεια. Ο Ιάσωνας πηγαίνει και τον βρίσκει. Τότε ο Κοντογιάννης του λέει πως θα τον βοηθήσει για μία ακόμα φορά γιατί δεν καλύπτει εγκληματίες!

Αυτά του λέει και του δίνει μια διεύθυνση υποσχόμενος ότι θα τον φέρει κοντά στον φονιά του Μάρκου.
Ο Κοντογιάννης δεν έχει βάλει στην άκρη το σατανικό του σχέδιο προκειμένου να εξοντώσει μια για πάντα τον Ιάσωνα. Δεν ξεχνά ότι η οικογένεια Δεμερτζή είναι υπεύθυνη για τον χαμό του πατέρα του και δεν θα ησυχάσει αν δεν εκδικηθεί. Όσο καλός και να το παίζει, πάντα έχει κάτι άλλο στο πίσω μέρος του μυαλού του και έχει δρομολογήσει καταστάσεις που μόνο εκείνος γνωρίζει. Ωστόσο, ο Ιάσωνας πέφτει στην παγίδα αφού ο Κοντογιάννης ήταν εκείνος που έσωσε τον Γιωργάκη και τη Ρηνιώ από τα χέρια της Νότας, και του δείχνει εμπιστοσύνη. Έτσι αποφασίζει να πάει στη διεύθυνση που του έχει δώσει προκειμένου να βρει τον φονιά του Μάρκου. Αυτό που δεν γνωρίζει όμως είναι ότι πρόκειται για πλεκτάνη, η οποία έχει στόχο τη δολοφονία του. Ο Κοντογιάννης έχει φροντίσει να στρέψει τον αρχηγό των οικοπεδοφάγων εναντίον του Ιάσωνα, αφού εξαιτίας του δεν προχώρησαν τα σχέδια για την απόκτηση της γης προκειμένου να προχωρήσουν στην υλοποίηση του αεροδρομίου. Το σχέδιο λοιπόν είναι οι άντρες του αρχηγού να χτυπήσουν τον Δεμερτζή κατά την άφιξή του. Ο Ιάσωνας οδεύει κι εκείνος προς τον θάνατο.

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 13/3 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

Τα 100 βάθρα του Max Verstappen στο μικροσκόπιο

Η Μάγισσα: Η ώρα της κρίσης έφτασε-Ο σκοτεινός ρόλος της Κυπριανής τη φέρνει σε αντιπαράθεση με τον Σπήλιο!