Ο Ιάσονας κινδυνεύει με πτώχευση και ο Στέφανος τείνει χείρα βοηθείας στη σειρά Έρωτας Φυγάς για να τον σώσει από την καταστροφή.

Ο Κοντογιάννης από τη μία καραδοκεί να αρπάξει την περιουσία του και απ’ την άλλη, σώζει τη ζωή του Στέφανου, χωρίς εκείνος να το ξέρει, μόνο και μόνο για να ‘χει ο ίδιος τη χαρά να τον ξεκάνει στο μέλλον.

Στο μεταξύ, οι προσπάθειες της Αλεξάνδρας για μία νέα απόπειρα φυγής από το Κιάρι πέφτουν στο κενό, καθώς η ίδια δεν μπορεί να ξεφύγει από το άγρυπνο βλέμμα του άντρα της!

Ο Στρατής από την άλλη κατηγορείται άδικα για τον φόνο του Μίμη και ο Μάρκος αποφασίζει να τον βοηθήσει. Ρισκάροντας άλλη μία σφοδρή σύγκρουση με τον Ιάσονα, αποκαλύπτει ενώπιον του τον τρόπο φυγής του με την Αλεξάνδρα, που αθωώνει πανηγυρικά τον Στρατή.

Ο Μάρκος βλέποντας και εκείνος με τη σειρά του πως δεν θα μπορεί ποτέ να είναι με την Αλεξάνδρα αποφασίζει ένα γράμμα στον Ιάσονα και για πρώτη φορά του μιλάει για όσα πραγματικά νιώθει για την Αλεξάνδρα, αλλά και για όσα τους ενώνουν και που ποτέ δεν θα μπορέσουν να τους διαλύσουν ότι κι αν κάνει ο Ιάσονας.

Μετά από αυτό ο Δεμερτζής αντιλαμβάνεται ότι ποτέ δεν θα έχει μια θέση στην καρδιά της Αλεξάνδρας…

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ του OPEN

Όλες οι ειδήσεις

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος υπέρ Κουτσελίνη: Έτσι ειρωνεύτηκε την Μαίρη Συνατσάκη-Κανείς δεν είναι άγιος!

Άμπου Ντάμπι, Ντουυυυυ!!! Άγριος καβγάς στην F1 σε VIP πάρτυ

Η Γη της Ελιάς: Η Άννα τελειώνει τον Πότη-Θα τα διαλύσει όλα με τη νέα της δουλειά