Η Μαργέτα στη σειρά του OPEN, Έρωτας Φυγάς, θέλει να πάει τη Γεωργία στον γυναικολόγο για να δουν πώς προχωράει η εγκυμοσύνη ενώ αυτή ψάχνει τρόπους για να το αποφύγει. Την ίδια στιγμή ο Μάρκος είναι μελαγχολικός καθώς ξημερώνει η μέρα που έχει τα γενέθλιά της η Αλεξάνδρα.

Ο Ιάσονας, πάλι, αποφασίζει να της κάνει ένα πολύ μεγάλο δώρο. Αυτό θα προκαλέσει ζήλια στους άλλους καθώς κι έντονο προβληματισμό στη Μαργέτα που δείχνει να μην έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στη νύφη της. Στο μεταξύ ο Μιχάλης πληροφορείται από έναν συνάδελφό του πως ο Στρατής ήρθε στο νοσοκομείο και προσπάθησε να σκοτώσει τον Μάρκο. Αυτός, σίγουρος πως πρόκειται για εντολή που του έδωσε ο Ιάσονας, αποφασίζει να τον βρει και να τον αντιμετωπίσει.

Ο Στρατής και η Γεωργία μαζεύουν τα πράγματά τους για να φύγουν από το αρχοντικό. Την ίδια ώρα δημοσιεύονται στην εφημερίδα τα νέα για τη δολοφονία του Μήτσου ενώ η Ελπίδα προσπαθεί να πλησιάσει την Αλεξάνδρα. Ο Μάρκος με τη σειρά του στέλνει λουλούδια στον Ιάσονα για να τον συγχαρεί και αυτό τον κάνει έξαλλο!

Ο Στρατής στο μεταξύ κάνει δώρα στη Γεωργία, για να την παρηγορήσει λέγοντας της ότι δεν πειράζει που δεν έχουν δικά τους παιδιά. Έτσι της προτείνει να ανοίξουν ένα ταβερνάκι αλλά τα λεφτά τους κάνουν φτερά…

Η Ελπίδα προσεγγίζει την Αλεξάνδρα, ώστε να μπορέσει να τη χειριστεί και να της δημιουργήσει προβλήματα. Πηγαίνουν βόλτα με το αυτοκίνητο και αυτό μένει στον δρόμο. Τυχαία περνά ο Μάρκος και τις βοηθά. Η Ελπίδα διαστρεβλώνει τα γεγονότα οταν τα αφηγείται στη Μαργέτα. Ο Ιάσονας απο φόβο μην πάρει η Αλεξανδρα το παιδί κανονίζει να προσλάβει νταντά. Αυτό δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα στο ζευγάρι.

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Η Βαγγελιώ δεν ξεχνά την Αθηνά-Επιστρέφει για να φέρει το τέλος!

Πόσα ζητάει ο Καρυπίδης από Μαρινάκη – Αλαφούζο για τον παικταρά!

Σασμός: Τέλος φέτος απο τον ALPHA – Τι δήλωσε ο Μιχάλης Αεράκης