Ο Μάρκος δεν αντέχει να ζει τόσο κοντά στην Αλεξάνδρα στη σειρά Έρωτας Φυγάς και να μην μπορεί να της μιλήσει! ‘Ετσι, ένα βράδυ την περιμένει στο γκαράζ.  ‘Οταν η Αλεξάνδρα επιστρέφει σπίτι της και τον βλέπει, θέλει να τον αποφύγει, όμως ο Μάρκος επιμένει να της μιλήσει. «Γιατί ήρθες να μείνεις δίπλα μας με τη γυναίκα σου; Για να με βασανίζεις:” τον ρωτάει «Γιατί έστω κι έτσι θα βλέπω το πρόσωπό σου…» της απαντά εκείνος. ‘Ομως ο Ιάσονας ανησυχεί για την καθυστέρηση της συζύγου του και πηγαίνει να την αναζητήσει…

Η Ελπίδα έχει αρχίσει να νιώθει ταπεινωμένη και θυμωμένη με όλους, επειδή εξαρτάται από τον Κοντογιάννη… Παράλληλα, ο Νικόλας σκέφτεται να δουλέψει για τον Κοντογιάννη, γνωρίζοντας ότι το πιο πιθανό είναι να βρεθεί μπλεγμένος σε κάποια από τις βρομοδουλειές του. Η Χαρά ξεκινά να φλερτάρει με έναν καινούριο γιατρό του νοσοκoμείου.

Ο Στέφανος ετοιμάζεται επίσημα να ζητήσει τη Μαργέτα σε γάμο… Ο Ιάσονας βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση.‘Επειτα από διεξoδικές συζητήσεις που είχε με τους συμβούλους του, αποφασίζει να αποχωρήσει οριστικά από τη μονάδα. Νιώθει την ήττα από τον Μάρκο, αλλά αποφασίζει να του ανταποδώσει το ύπουλο χτύπημά του. Η Ελπίδα και ο Κοντογιάννης έρχονται πιο κοντά. Κάποιος… καλοθελητής όμως φροντίζει να ενημερώσει τη γυναίκα του για τα καμώματά τους… Η Ελπίδα καταλαβαίνει ποια την κάρφωσε και σκέφτεται να την εκδικηθεί.

Η ευκαιρία τής παρουσιάζεται όταν μαθαίνει πού γίνoνται τα ερωτικά ραντεβουδάκια της θείας της με τον Παράσχο. Πηγαίνει, τους βλέπει, τους φωτογραφίζει και την επομένη ο έρωτας του Στέφανου Παράσχου με τη Μαργέτα Δεμερτζή φιγουράρει στην εφημερίδα και είναι το Νο1 θέμα συζήτησης στην περιοχή! Το βλέπει ο Ιάσονας και γίνεται έξαλλος.

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του OPEN

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Αποκάλυψη για τον ανώνυμο δότη-Ποιος δεν θα χαρεί;

Οριστικό για Βαλμπουενά…

Σασμός: Η Καλλιόπη κρυφακούει τον παπά με την Μαρίνα-Αυτό ετοιμάζει ο Νικολής!