Ραγδαίες εξελίξεις έρχονται στη σειρά «Έρωτας Φυγάς» η οποία κυριαρχεί αυτό το διάστημα στη μεσημεριανή ζώνη. Με το Open να φαίνεται πως ετοιμάζει άλλα παρόμοια προγράμματα για του χρόνου ο Έρωτας Φυγάς μπαίνει στην τελευταία του φάση σιγά σιγά.

Στη συνέχεια βλέπουμε τη Ρηνιώ να βιώνει το απόλυτο σοκ μετά τον βιασμό της αλλά και τον σοβαρό τραυματισμό του Μάρκου. Η Μαργέτα περιθάλπει τους δύο νέους και πηγαίνει σπίτι της την Ρηνιώ βοηθώντας την μάλιστα να πλυθεί.

Στο μεταξύ πιέζουν τον Μάρκο να πάει στο νοσοκομείο για να περιποιηθούν τα τραύματά του όμως αυτός είναι κάθετα αρνητικό. Δε θέλει να πάει στο νοσοκομείο για να μη μαθευτεί τι έγινε και έτσι στιγματιστεί η Ρηνιώ.

Παράλληλα η Αλεξάνδρα αισθάνεται κάτι άσχημο για ο παιδί της. Πηγαίνει ανήσυχη και παίρνει το παιδί της από την νταντά με το ζόρι. Ο Ιάσονας τρέχει να την καθησυχάσει ότι όλα είναι καλά και πως αυτός δε θα ξαναπάρει μακριά της τον γιο της.

Η Ευγενία αντιλαμβάνεται ότι κάτι κακό έχει συμβεί στον Μάρκο και ψάχνει να τον βρει. Η Ελπίδα με τη σειρά της παρακολουθεί τη Μαργέτα και τη Ρηνιώ προσπαθώντας να καταλάβει τι ακριβώς έχει συμβεί και γίνονται όλα αυτά. Ένας ηλικιωμένος άντρας δίνει σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την οικογένεια του Λινάρδου στον Σπύρο και τη Δήμητρα που μπορεί να του χρησιμεύσουν.

Όλες οι ειδήσεις

Μαύρο Ρόδο: Αυτό είναι το μέλλον Γεράσιμου – Ελισάβετ

Survivor All Star spoiler 30/1: Χαμός με το νέο ζευγάρι που πάει στη ζούγκλα

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Έτσι ο Αλέξης καθαρίζει τα στοιχεία απο την δολοφονία του Γεράσιμου