Ο τραγικός θάνατος του Μάρκου στη σειρά του ΑΝΤ1, Έρωτας Φυγάς έχει βυθίσει την Αλεξάνδρα στο πένθος. Ακόμα δεν μπορεί να δεχτεί ότι τον έχασε για πάντα. Νιώθει πως όλα αυτά που συμβαίνουν είναι ένα κακό όνειρο, από το οποίο θα ξυπνήσει… Η ζωή της δεν έχει πλέον κανένα νόημα. Περνά τις ώρες της στον τάφο του Μάρκου και αρχίζει να έχει παραισθήσεις, καθώς τον… βλέπει μπροστά της! Στο μεταξύ, ράκος ψυχολογικά και ο Στέφανος, δεν μπορεί να ασχοληθεί πλέον με τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες. Έτσι, αφήνει στο πόδι του τον Φάνη και τον Νικόλα και ετοιμάζεται να βρει καταφύγιο στην αγκαλιά της Μαργέτας στην Αθήνα. Ο μεγάλος του έρωτας είναι ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να απαλύνει έστω και λίγο τις πληγές του… Στο μεταξύ, προς απογοήτευση του Ιάσωνα, η Αλεξάνδρα σκέφτεται να πάρει τον Γιωργάκη και να φύγει από το Κιάρι. Την ίδια ώρα, ο Μιχάλης υποφέρει από την απουσία της Νάντιας και αποφασίζει να παραιτηθεί από το νοσοκομείο. Το σατανικό κόλπο του Καντογιάννη προκειμένου να παγιδέψει τον Στέφανο προχωράει όπως το είχε σχεδιάσει .. .

Η Αλεξάνδρα δείχνει σημάδια πως έχει αρχίσει να χάνει το μυαλό της… Ο Στέφανος και η Μαργέτα βρίσκονται μαζί στην Κηφισιά, αλλά παρακολουθούνται από ασφαλίτες. Την ίδια στιγμή, η Ελπίδα μεσολαβεί για να τα ξαναβρούν ο Μίλτος με τη Χαρά.

Η Ευγενία ετοιμάζεται να φύγει για την Αθήνα, παρά τις προσπάθειες του Φάνη να τη μεταπείσει. Ο Μελέτης αναγκάζεται να παραδεχτεί στην Ντίνα πως ήταν αστυνομικός και εκείνη του ζητά κάτι. Η Άρτεμη φροντίζει να γνωριστεί με τον Ιάσωνα, προχωρώντας τα σχέδιά της…

Ο Κοντογιάννης, από την άλλη, φυτεύει στην Αλεξάνδρα την υποψία ότι ο Μάρκος δολοφονήθηκε.. . Αδύναμη και καταβεβλημένη, η Αλεξάνδρα «συναντά» τον Μάρκο και του μιλά, κάνοντας τους γύρω της να ανησυχούν για την ψυχική της υγεία. ‘Ολα δείχνουν ότι ο πόνος έχει κλονίσει σοβαρά την ψυχική της υγεία… Ο Ιάσωνας στέκεται διακριτικά στο πλευρό της, ενώ ο Κοντογιάννης τού δίνει μία διεύθυνση που του υπόσχεται ότι θα τον φέρει κοντά στον φονιά του Μάρκου.

Η Μαργέτα μαθαίνει τον πραματικό λόγο της επίσκεψης του Στέφανου στην Αθήνα και μια ρωγμή ανοίγει στη σχέση τους.. Ο Ιάσωνας με τον Μιχάλη σχεδιάζουν να πάνε στην Αθήνα, για να πάρουν πόρισμα από νευρολόγο, ώστε να τύχει ευνοϊκότερης μεταχείρισης η Νάντια για το έγκλημα που διέπραξε. Ο Κοντογιάννης όμως έχει φροντίσει να στρέψει τον αρχηγό των οικοπεδοφάγων εναντίον του Ιάσωνα, ώστε να τον χτυπήσουν κατά την άφιξή του.

Ο Θύμιος μαθαίνει για το παρελθόν του Σοφιανόπουλου σύμφωνα με το Τηλέραμα,  και καταλαβαίνει ότι είναι επικίνδυνος. Ο Στρατής αποκαλύπτει άθελά του ότι ο Μελέτης είναι χωροφύλακας. Ο Νικόλας ετοιμάζεται να πάρει τη Ρηνιώ και να φύγουν στην Αυστραλία, ενώ το βέλος του έρωτα χτυπά τη Βάσω..

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Αυτό το πιστοποιητικό θα κάψει τη Βικτώρια-Πλησιάζει το τέλος της;

Το νέο επίσημο Βιντεοπαιχνίδι MotoGP™24 θα είναι διαθέσιμο στις 2 Μαΐου

Η Γη της Ελιάς: Σκληρή εκδίκηση και αιματοβαμμένο τέλος-Στοιχειώνει η απώλεια του Φίλιππου