Ο Μάρκος στη σειρά Έρωτας Φυγάς, ετοιμάζει μια επιχειρηματική κίνηση με σκοπό να προκαλέσει ξανά τον Ιάσονα, ο οποίος δουλεύει πάνω σε μια νέα συμφωνία με ξένους επενδυτές.
Μαργέτα και Στέφανος καταφέρνουν να πείσουν τον Ιάσονα και τον Μάρκο να συναντηθούν, για να λήξει επιτέλους η κόντρα τους. Για χάρη των παιδιών τους, αλλά και για να ‘ναι ενωμένοι σε περίπτωση απειλής από τον Κοντογιάννη. Η συνάντηση καταλήγει πάλι σε άγριο μεταξύ τους καβγά… Και δεν φτάνει αυτό, αλλά ο Μάρκος ετοιμάζει μια επιχειρηματική κίνηση που θα προκαλέσει ξανά τον Ιάσονα, ο οποίος με τη σειρά του ετοιμάζει μια νέα συμφωνία με ξένους επενδυτές. Η χαρά του όμως θα διακοπεί απότομα όταν ο θανάσιμος αντίπαλός του θα βάλει το χέρι του και τα πράγματα θα πάρουν μια διαφορετική κατεύθυνση.
Ο Ιάσονας ψάχνει απεγνωσμένα λύση μετά την παγίδα που του έστησε ο Μάρκος. Όπως είναι φυσικό φωνάζει έξαλλος. Αποφασισμένος να μην παραδώσει τα όπλα, στρέφεται στην πώληση μέρους της οικογενειακής τους περιουσίας προκειμένου να εξασφαλίσει το υπέρογκο ποσό που ζητούν οι Γερμανοί.

Η Μαργέτα προσπαθεί με νύχια και με δόντια να τον αποτρέψει. Του λέει ότι είναι παρακινδυνευμένο και τον παρακαλάει να σκεφτεί τα δύο του παιδιά γιατί μπορεί να τα χάσει όλα!

Ο Ιάσονας στη συνέχεια τσακώνεται σοβαρά μετον Στέφανο. Τον κατηγορεί ότι έχουν βαλθεί να του τα πάρουν όλα αλλά δεν θα τους περάσει!

Αργότερα ο Ιάσονας πείθεται να δώσει τις μετοχές του, για ν’ αποφύγει πιθανή οικονομική καταστροφή, αλλά χάνει ολοένα « έδαφος» στην περιοχή. Ο άρχοντας του τόπου βρίσκεται σε πολύ δύσκολη Θέση. Μετά από διεξοδικές συζητήσεις που έχει με τους συμβούλους του, αποφασίζει να αποχωρήσει οριστικά από τη μονάδα. Νιώθει την ήττα από τον Μάρκο, αλλά αποφασίζει να του ανταποδώσει το ύπουλο χτύπημά του.

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του OPEN

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος διαλύει τις ζωές όλων-Εκτός ελέγχου ο Σπύρος που βρίσκεται σε πανικό!

NFL: «Έφυγε» στα 31 του πρώην σταρ του πρωταθλήματος – Είχε «χάσει» τη σύντροφό του

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Στρατής αντιμέτωπος με την αλήθεια για την Μαρίνα-Πώς θα αντιδράσει;