Μάρκος και Αλεξάνδρα ζουν ελεύθεροι πια τον έρωτά τους στη σειρά Έρωτας Φυγάς, αγνοώντας -όσο μπορούν- τα επικριτικά βλέμματα του κόσμου. Ο Μάρκος λέει στην αγαπημένη του να μη δίνει σημασία και κάποτε θα σταματήσουν να τους κοιτάζουν!

Παρόμοια κατακραυγή συνοδεύει και την απόφαση του Ιάσονα να δώσει διαζύγιο στην Αλεξάνδρα για να ακολουθήσει τον εραστή της. Η στάση του βρίσκει αντίθετους κάποιους εργάτες, που επικαλούμενοι τις ηθικές αρχές τους, εγκαταλείπουν το Κιάρι. Ο Ιάσονας περνά δυσκολότερες στιγμές όταν φτάνει στα χέρια του ένας απρόσμενος φάκελος.

Το περιεχόμενό του δεν του αφήνει πλέον κανένα περιθώριο ελπίδας αφού χάνει τα πάντα. Η οικονομική καταστροφή του από τις λάθος επενδυτικές κινήσεις είναι γεγονός. Την ίδια στιγμή, η Αλεξάνδρα ετοιμάζει τα πράγματά της για να εγκατασταθεί στο νέο της σπίτι με τον Μάρκο και κατ’ εντολή του Ιάσονα που της έδωσε διαζύγιο. Οι εργάτες του αρχοντικού μάλιστα τη βοηθάνε να στήσει το νέο της σπιτικό.

Η πολυπόθητη μέρα που Μάρκος και Αλεξάνδρα θα κοιμηθούν κάτω από την ίδια στέγη φτάνει και είναι πολύ ευτυχισμένοι. Ο Ιάσονας με τη σειρά του, για να μη χάσει το Κιάρι, παίρνει απόφαση να δεχτεί τη χρηματική προσφορά του Στέφανου. Νιώθει ότι αυτός είναι ξεπεσμός και ποτέ δεν φανταζόταν να φτάσει σε αυτό το σημείο, να εκλιπαρεί τον πρώην θανάσιμο εχθρό του, αλλά δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά.

Έτσι, αφήνει πίσω τον εγωισμό του και πηγαίνει να τον βρει. Του λέει πως γνωρίζει ότι έχει έρθει σε δύσκολη οικονομική θέση και αυτό που θα του πει μόνο εύκολο δεν είναι, αλλά αυτή τη στιγμή η μόνη διέξοδος που έχει είναι να δεχτεί τη βοήθεια που του πρόσφερε.

Ωστόσο ο Στέφανος πια έχει άλλες προτεραιότητες και δεν μπορεί να τον βοηθήσει. Αυτή τη στιγμή προέχει να πληρώσει τους εκβιαστές της Μαργέτας, γεγονός που δεν μπορεί να αποκαλύψει. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η Αλεξάνδρα και ο Μάρκος βιώνουν πρωτόγνωρες στιγμές, αλλά η πραγματικότητα δεν θα αργήσει να φέρει νέα σύννεφα στη ζωή τους.

Στο Κιάρι, μια μεγάλη αποκάλυψη θα συνταράξει για άλλη μια φορά τη ζωή, του Ιάσονα. Η επίσκεψη του δικηγόρου και της Μαργέτας θα αναστατώσει όχι μόνο την ίδια εκείνον αλλα και την Αλεξάνδρα, που έχει κληθεί για το άνοιγμα της διαθήκης της πεθερά της, φέρνοντάς την αντιμέτωπη με ένα φρικτό δίλημμα καθώς η διαθήκη της Μαργέτας είναι ξεκάθαρη. Τα αφήνει όλα στη νύφη της ενώ δεν έχει συμπεριλάβει τον γιο της.

Ο Ιάσονας,  που ούτως η άλλως πια δεν έχει τίποτα, τώρα πια χάνει και την τελευταία του ελπίδα για να επανακάμψει και καταρρέει.

Η Αλεξάνδρα αισθάνεται πολύ άβολα και άσχημα με την όλη κατάσταση και ρωτάει τον Μάρκο γιατί να το κάνει αυτό. Εκείνος είναι πεπεισμένος και της λέει ότι το έκανε για να την κρατήσει για πάντα στο Κιάρι.

Τώρα είναι που αισθάνεται πραγματικά μπερδεμένη μιας και θα αδικήσει τον Ιάσονα αν σηκωθεί και φύγει…

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ του OPEN

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Σε σοκ η Όλγα μετά την αποκάλυψη-Ανατροπή στην οικογένεια Βασιλείου

Η Πάρις Χίλτον γέννησε, μιλάει για τον βιασμό στα 16 της και επιλέγει το πιο ασφαλή αυτοκίνητο για το μωρό της

Οι Πανθέοι: Τέλος η Μάρμω-Φεύγει για να πενθήσει το νεκρό μωρό της-Τι συμβαίνει με τον Ανδρέα;