Στη σειρά του OPEN, Έρωτας Φυγάς, ένας νέος έρωτας κάνει την είσοδό του στη ζωή του Μάρκου. Ο λόγος για την Ευγενία (Αρετή Πασχάλη) η οποία διορίζεται στο νοσoκομείο της περιοχής και συναντά τον Μιχάλη, που όταν ήταν φοιτητής είχε για καθηγητή τον πατέρα της. Μάλιστα στην αρχή η Ελπίδα τη ζηλεύει, γιατί πιστεύει ότι η νεαρή γιατρός θα της πάρει τον άντρα, όμως γρήγορα καταλαβαίνει πως δεν έχει τίποτα να φοβάται από εκείνη.

Οταν η Ευγενία πηγαίνει στον οικισμό των εργατών για να εμβολιάσει τα παιδιά, ο Μάρκος τη γνωρίζει και της προτείνει να πάει στο εργοστάσιό του για να περάσει από ιατρικό έλεγχο τους εργαζομένους του. Από την πρώτη στιγμή αναπτύσσεται ανάμεσά  τους μια σχέση σεβασμού και εμπιστοσύνης. Τη νεαρή γιατρό έχει ξεχωρίσει και ο Στέφανος και επισημαίνει στον Μάρκο ότι πρόκειται για μια αξιόλογη κοπέλα, που δεν θα πρέπει να πληγώσει αν δεν έχει βγάλει από την καρδιά του εντελώς την Αλεξάνδρα. Εκείνος τον βεβαιώνει ότι την έχει ξεπεράσει και κλείνει ραντεβού για δείπνο με την Ευγενία!

‘Οταν συναντιούνται, ο Μάρκος τής μιλά ανοιχτά για τη ζωή του. Της ομολογεί ότι δεν έχει τη δική της μόρφωση, ότι ξεκίνησε από πολύ χαμηλά και ότι έχει περάσει από τη φυλακή… Εκείνη όμως δεν κάνει πίσω! Η Αλεξάνδρα τούς βλέπει από μακριά και καταρρακώνεται… Συνειδητοποιεί πως έχασε για πάντα κάθε ελπίδα να ξανασμίξει με τον Μάρκο. Άλλωστε έχει γνωρίσει και η ίδια την Ευγενία και ξέρει ότι πρόκειται για μία εξαιρετική γυναίκα…

Ο Μάρκος είναι μελαγχολικός, καθώς ξημερώνει η μέρα που έχει τα γενέθλιά της η Αλεξάνδρα. Ο Ιάσονας αποφασίζει να κάνει στη σύζυγό του ένα δώρο αντάξιο της οικογένειάς τους! Της κάνει μάλιστα ο ίδιος μαθήματα οδήγησης, ενώ η Μαργέτα είναι προβληματισμένη, καθώς φοβάται πως πια η νύφη της θα μπορεί να πάρει ανά πάσα στιγμή το μωρό της και να το σκάσει…

Ο Μιχάλης πληρoφορείται από έναν συνάδελφό του πως ο Στρατής ήρθε στο νοσοκομείο και προσπάθησε να σκοτώσει τον Μάρκο. Αυτός, σίγουρος ότι πρόκειται για εντολή που του έδωσε ο Ιάσονας, αποφασίζει να τον βρει και να τον αντιμετωπίσει. Εκείνος τον διαβεβαιώνει πως δεν είχε την παραμικρή ιδέα και διώχνει αμέσως τον Στρατή και την Γεωργία. Και ενώ σκέφτονται να κάνουν μία νέα αρχή, βλέπουν ότι οι οικονομίες τους έχουν κάνει φτερά!

Έρωτας φυγάς: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Η Καλλιόπη βάζει φωτιά στους Βρουλάκηδες-Πληρώνει την πρόκληση ο Παύλος

Ελλάδα – Λετονία: Το κανάλι μετάδοσης και η περιγραφή του αγώνα

ΕΡΤ1: Έρχεται το Πεφταστέρι των Χάρη Ρώμα και Άννας Χατζησοφιά