Μετά τις εξελίξεις με τον Πειραιώτη στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, Έρωτας Φυγάς,  ο διοικητής πιέζεται να συγκαλύψει την υπόθεση. Ο Θύμιος, η Άννα και η Μαργέτα μαθαίνουν σκοτεινά μυστικά για τον γκαλερίστα. Ο Νικόλας δέχεται πιέσεις απ’ τη μητέρα του να φύγει χωρίς τη Ρηνιώ στο εξωτερικό.

Επιπλέον, η Άρτεμη συνεχίζει να δυσκολεύει τη ζωή της Ευγενίας… Ο Στρατής βρίσκεται σε δίλημμα για το αν θα μιλήσει για την απαγωγή της γυναίκας του Πανταζόπουλου.

Η Αλεξάνδρα, συνειδητοποιώντας πια τη σοβαρότητα της κατάστασής της, δέχεται να πάει με τον Ιάσονα στην Αθήνα να τη δει ένας γιατρός.

Ο Στέφανος, καταλαβαίνοντας πως μόνο η Μαργέτα θα μπορούσε να τη βοηθήσει πραγματικά, αποφασίζει να φέρει την Αλεξάνδρα μπροστά της…

Η Αλεξάνδρα, δίπλα στη Μαργέτα στην Κηφισιά, ξαναβρίσκει δειλά το χαμόγελό της, πράγμα που θα ανατραπεί με μια απρόσμενη επίσκεψη που θα δεχθούν.

Ο Κοντογιάννης στήνει παγίδα στον Ιάσωνα και τον ενοχοποιεί για την απαγωγή της γυναίκας του αρχηγού του Παρακράτους, ενώ μια βόμβα ετοιμάζεται να ενεργοποιηθεί… Ο Ιάσωνας θα ανακαλύψει τυχαία τη συσχέτιση του Φάνη και της νέας Διευθύντριας του νοσοκομείου…

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 2/4 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 3η ασυλία;

Ο κάτοχος των δικαιωμάτων της F1, Liberty Media, αναλαμβάνει την κάτοχο του MotoGP, Dorna

Το Ναυάγιο: Ο Γιώργης μιλά στον Ξενάτο για το βιασμό της Αλίκης- Πώς θα αντιδράσει;