Η δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1, «Έρωτας φυγάς» ολοκληρώνεται στο τέλος Απριλίου και το φινάλε του μόνο χαρούμενο δεν θα είναι. Ο αιματοβαμμένος γάμος που θα συγκλονίσει σε ένα γενικότερα τραγικό φινάλε.

Στην τελευταία σκηνή, όπως αναφέρει το «TV24», η Μαργέτα ετοιμάζεται να εμφανιστεί και πάλι στο Κιάρι. Η καλύτερη στιγμή για να πράξει κάτι τέτοιο είναι μια μέρα χαρας κι ευτυχίας και δεν είναι άλλη από τον γάμο του Νικόλα με τη Ρηνιώ. Ένα γεγονός το οποίο γνωρίζει μόνο ο Στέφανος, καθώς ο γιος της ο Ιάσονας δεν ξέρει τίποτα.

Ο γάμος γίνεται και όπως σε όλους τους γάμους ένας τρικούβερτο γλέντι θα ακολουθήσει στο οποίο είναι άπαντες καλεσμένοι. Ο Ιάσονς έχει δίπλα του την Αλεξάνδρα και τα παιδιά τους και όλοι τους είναι χαρούμενοι. Εκεί και η Ουρανία ως δεύτερη μάνα πάντα.

Δυστυχώς όμως η ευτυχία δεν διαρκέσει πολύ καθώς οι παρακρατικοί διψάνε για εκδίκηση… Πάνω που το κέφι έχει «ανάψει» λοιπόν, μια φιγούρα θα εμφανιστεί στην πύλη. Ο Ιάσονας τη γνωρίζει, είναι η Μαργέτα.

Κοιτάζονται βαθιά στα μάτια όμως προτού κανείς τους προλάβει να πει ή να κάνει, ένας εκκωφαντικός θόρυβος θα διαλύσει τα πάντα! Μια βόμβα εκρήγνυται, σοκ! Έτσι η σειρά «Έρωτας φυγάς» θα ολοκληρωθεί με το μεγάλο ερωτηματικό να είναι το ποιοι κατάφεραν να γλιτώσουν και ποιοι όχι και σε τι κατάσταση. Κι αυτό καθώς τρίτος κύκλος δεν θα υπάρξει…

Έρωτας φυγάς: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Ψυχοκόρες: Αυτό θα είναι το τέλος της Μάγιας με τον Παύλο

Η παραλία: Αυτό θα είναι το τέλος Τόμι και Πάτρικ

Βαγγέλης Μαρινάκης: Η φωτογραφία του με τον πρωθυπουργό που θα συζητηθεί