Ο Κοντογιάννης στη σειρά Έρωτας Φυγάς, είναι αποφασισμένος να τα παίξει όλα για όλα και να βγάλει από τη μέση όσους τον πόνεσαν. Ο Στρατής μιλάει στη Μαρίνα για την εγκυμοσύνη της Γεωργίας, κάτι που η μικρή δεν βλέπει με καλό μάτι.

Η Μαργέτα εξακολουθεί να κρύβεται μαζί με την Άννα στην Αθήνα, όμως ο κόσμος της διαλύεται ξανά όταν μαθαίνει πως ο Στέφανος δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Η Νότα, μετά την επίθεση εναντίον της Αλεξάνδρας, δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας στο νοσοκομείο ενώπιον των δημοσιογράφων σύμφωνα με το Τηλέραμα.

Η συμφωνία που έκανε όμως την αναγκάζει να ανακαλέσει τις αρχικές της δηλώσεις για την ένοχο. Η Γεωργία καταφέρνει και κρατά την εγκυμοσύνη της ακόμα κρυφή.

Η Άννα ζει τον τρόμο, καθώς ο τύπος που έχει γίνει σκιά της δεν λέει να την αφήσει ήσυχη. Η εγκυμοσύνη της Ευγενίας αποκαλύπτεται και ο Μάρκος αμφισβητεί ότι είναι ο πατέρας του παιδιού. Οι υποψίες πέφτουν στον Φάνη, κάτι που φέρνει τους δύο άντρες αντιμέτωπους.

Η άφιξη της Ουρανίας στο Κιάρι δεν αρέσει καθόλου στη Γεωργία, η οποία αδυνατεί να κρύψει την αντιπάθεια που τρέφει προς εκείνη. Δεν ανέχεται στο αρχοντικό και μάλιστα ως… αφεντικό τη γυναίκα που ήταν η αιτία να υποφέρει όλα αυτά τα χρόνια η Μαργέτα, η οποία ήταν για τη Γεωργία μια δεύτερη μητέρα.

Δυναμική και ντόμπρα καθώς είναι, η Γεωργία δεν διστάζει από την πρώτη στιγμή να πει στα ίσα στην Ουρανία ότι δεν έχει καμία θέση στο αρχοντικό των Δεμερτζήδων. Εκείνη από την πλευρά της δεν το παίζει ψύχραιμη και συγκαταβατική στη Γεωργία. Της θυμίζει ποια είναι η θέση της και τη συμβουλεύει να προσέχει πώς της μιλάει, γιατί διαφορετικά θα βρεθεί εκτός Κιάρι... Παράλληλα όμως η Ουρανία, με μητρικό ύφος, προσπαθεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη της Αλεξάνδρας.

Της λέει ότι πολύ θα ήθελε να τη βλέπει και εκείνη σαν μητέρα, ενώ ταυτόχρονα της ζητά να δώσει ακόμα μία ευκαιρία στον Ιάσονα, ο οποίος φαίνεται να έχει αλλάξει πολύ…

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ του OPEN

Όλες οι ειδήσεις

Η Μάγισσα: Αυτός τελειώνει τον Κανέλλο-Ακόμα μία παγίδα για τη Θεοφανώ!

Alex Marc Márquez: «Το 2024 είναι πολύ κρίσιμο για εμάς»

Το Ναυάγιο: Νέος έρωτας-Μαζί Βασίλης και Στέλλα!