Η Ελπίδα δίνει μάχη για τη ζωή της εξαιτίας της Ευγενίας στη σειρά Έρωτας Φυγάς. Το συμβάν αυτό ματαιώνει το φευγιό του Μάρκου και της Αλεξάνδρας και κινδυνεύουν να χαθούν τα πάντα. Η Αλεξάνδρα του λέει ότι δεν μπορούν να φύγουν τώρα αλλά ο Μάρκος της λέει ότι ίσως να μην έχουν άλλη ευκαιρία. Τελικά όμως αποφασίζουν να κάνουν αργότερα μία ακόμα προσπάθεια.

Όμως η Νότα γνωρίζοντας για τη νέα προσπάθεια φυγής τους, τούς εκβιάζει λέγοντας ότι θα τα πει όλα στον Ιάσονα.

Την ίδια ώρα, ο Ιάσονας ετοιμάζει το σχέδιο που θα τους απομακρύνει μια και καλή! Στο μεταξύ, η Ουρανία μέρα με τη μέρα, παίρνει τη θέση της Μαργέτας στο αρχοντικό κάνοντας τη ζωή της Βάσως και της Γεωργίας, κόλαση!

Ο Μάρκος και η Αλεξάνδρα ετοιμάζονται ξανά να το σκάσουν λόγω και της απουσίας του Ιάσονα. Ωστόσο, η Ουρανία δε σκοπεύει να το επιτρέψει! Έχει κι εκείνη τις κεραίες τις, ανοιχτές.

Μια τρομερή καταιγίδα ξεσπάει την ημέρα του φευγιού τους, όμως αυτό δεν πτοεί τον Μάρκο και την Αλέξανδρα. Το σχέδιό τους όμως φαίνεται πως θα συναντήσει πολλά εμπόδια, όπως τη Νότα, που δεν διστάζει να απειλήσει ξανά τον Μάρκο και να ανοίξει ευθαρσώς τα χαρτιά της. Νομίζοντας πως την έχει απομακρύνει, βάζοντας τον Μίμη να τη φυλάει, ο Μάρκος ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει το όνειρο της ζωής του με την Αλεξάνδρα, ενώ ο Ιάσονας… δεν έχει καταλάβει τίποτα! Το σχέδιο  του Μάρκου και της Αλεξάνδρας προχωρά κι οι δυο τους είναι πανέτοιμοι να φύγουν με τα παιδιά. Ωστόσο η Νότα χτυπάει τον Μίμη, του ξεφεύγει, τους βλέπει που πάνε να το σκάσουν κι επιχειρεί να σκοτώσει την Αλεξάνδρα! Ομως, ο Μίμης συνέρχεται από την επίθεση της Nότας κι εκείνη, για να του ξεφύγει, τον σκοτώνει με το όπλο του Μάρκου. Η Νότα φτάνει στο αρχοντικό, για να ειδοποιήσει τον Ιάσονα πως η γυναίκα του το έσκασε με τον Μάρκο ο οποίος δήθεν σκότωσε τον Μίμη!

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ του OPEN

 

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα εκβιάζει τον Παρασκευά-Τέλος η Αντωνία-Την απολύει η Ισμήνη!

F1 Las Vegas: Ο Lewis Hamilton τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από τον Toto Wolff

Σασμός: Αντώνης τέλος-‘Ετσι θα παραιτηθεί-Σκληρή κόντρα για Μαρίνα και Αντρέα