Όλη η Μεσσήνη βρίσκεται στο πόδι αναζητωντας τον Γιωργάκη και τη Ρηνιώ στη σειρά Έρωτας Φυγάς, ενώ όλοι στοχοποιούν την Ευγενία θεωρώντας ότι γνώριζε τα σχέδια της Νότας και δεν έκανε τίποτα για να τη σταματήσει. Μόνο ο Φάνης βρίσκεται στο πλευρό της και προσπαθεί να τη στηρίξει σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, που γίνεται όλο και δυσκολότερη καθώς οι έρευνες αποβαίνουν άκαρπες.

Οι τόσο δυσάρεστες εξελίξεις έχουν καταστροφική επίδραση στην υγεία της Γεωργίας, η οποία επιδεινώνεται ραγδαία. Ευτυχώς, η Ουρανία στέκεται δίπλα της με τρυφερότητα και κατανόηση, βοηθώντας τη να ξεπεράσει τον κίνδυνο, την ώρα που τα νέα για τη συνάντηση του Στέφανου με τους παρακρατικούς φτάνουν στο σπίτι της Κηφισιάς και συνταράσσουν τη Μαριέττα.

Η Νότα, που συνεχίζει να κρατά τη Ρηνιώ και τον Γιωργάκη ομήρους, βρίσκει καταφύγιο στο πιο απίθανο μέρος, όπου θεωρεί ότι δεν μπορεί να τη βρει κανείς. Τα πράγματα όμως δεν είναι έτσι… Καθώς η Νάντια οδηγείται στη φυλακή για τον πυροβολισμό του Σωκράτη, ο Μιχάλης συντετριμμένος την αποχαιρετά. Η ίδια είναι αποφασισμένη να παραδεχθεί τα πάντα, καθώς έκανε αυτό που έπρεπε για να γλιτώσει από το μαρτύριό της, εκείνος όμως προσπαθεί να την πείσει να βοηθήσει τον εαυτό της λέγοντας τι ακριβώς την οδήγησε στην πράξη της.

Την ίδια στιγμή, κι ενώ η κρυψώνα της Νότας αποκαλύπτεται, ένα πρόσωπο αναλαμβάνει να διαπραγματευτεί μαζί της για να παραδώσει τους ομήρους της. Εκείνη, όμως, ζητά πολύ σκληρό αντίτιμο προκειμένου να τους αφήσει ελεύθερους.

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 19/2 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 2η ασυλία;

Formula 1 BMW: Η F1 «βρίσκεται στο ραντάρ της BMW»;

Το προξενιό της Ιουλίας: Θα γίνει παρουσιαστής μετά το τέλος της σειράς