Ο Ιάσονας συλλαμβάνεται στη σειρά Έρωτας Φυγάς και η Μαργέτα προσπαθεί να σώσει την τιμή της οικογένειάς της.
Ο Ζαφείρης ενημερώνει τον Μάρκο για το σχέδιο του Ιάσονα να του καταστρέψει τον πορτοκαλεώνα. Του ζητάει να τρέξουν να προλάβουν πριν είναι πολύ αργά!

Πράγματι φτάνουν έγκαιρα και σταματούν τους άντρες του. Το ίδιο βράδυ όμως κάποιος δολοφονεί τον Ζαφείρη. Στο μεταξύ ο Ιάσονας προσπαθεί να πείσει τον Μάρκο να πάρει δάνειο από την τράπεζα με σκοπό να χρεοκοπησει και να αγοράσει ο ίδιος το εργοστάσιό του. Ο Μάρκος όμως αρνείται. Παράλληλα μαθαίνει πως η Ελπίδα απελπισμένη σκέφτεται να δεχτεί την πρόταση του Ιάσονα να αγοράσει το σπίτι της. Πηγαίνει και τη βρίσκει. Ο ίδιος της κάνει την πρόταση να αγοράσει το σπίτι με τα διπλάσια χρήματα!
Ο Μάρκος κάνει μια δεξίωση για να γιορτάσει την επιχειρηματική του σύμπραξη με έναν σπουδαίο επιχειρηματία. Καλεί όλα τα σημαντικά πρόσωπα της περιοχής και φυσικά την οικογένεια Δεμερτζή. Στο μεταξύ μια καινούρια νταντά έρχεται στο αρχοντικό, γεγονός που Θα προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια σε αρκετούς. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Νικόλας πηγαίνει στον Στέφανο. Ο ίδιος τον ενημερώνει ότι ο Ζαφείρης δολοφονήθηκε.

Αυτός, δίχως να περιμένει, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και βρίσκει αυτόν που ο ίδιος θεωρεί για δολοφόνο.

Το νέο για τη σύλληψη του Ιάσονα έχει κυκλοφορήσει σε ολόκληρη τη Μεσσηνία και η Μαργέτα κάνει ό,τι μπορεί για να διαφυλάξει τη φήμη τους, σίγουρη για την αθωότητα του γιου της. Η ίδια λέει στην Αλεξάνδρα ότι το παιδί της δεν είναι ικανό για φόνο!

Αργότερα βρίσκει επιτελους τον μάρτυρα της δολοφονίας του άντρα της, ο oποίος της αποκαλύπτει όσα φοβότανε να μάθει για το χαμό του.

Η Μαργέτα από εδώ και στο εξή αρχίζει να αμφιβάλλει για τα πάντα. Παράλληλα μια αδιαθεσία του μωρού, το οποίο η νταντά σπεύδει να πάει στο νοσοκομείο, θα κάνει τη Μαργέτα να πιστέψει ότι η Αλεξάνδρα το ‘σκασε από το σπίτι και θα αντιδράσει σπασμωδικά.

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του OPEN

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Έτσι μπαίνει τέλος στο «ειδύλλιο» Ειρήνης και Φίλιππου-Αυτός θέλει να βγάλει από τη μέση τον Δημοσθένη

Σεισμός: Συνεχίζεται η ανησυχία από τους σεισμολόγους – «Δε γνωρίζουμε αν αυτός ήταν ο κύριος σεισμός»!

Σασμός: Ο Ευθύμης φέρνει τον χωρισμό σε Μαθιό-Βασιλική!