Στη σειρά του OPEN, Έρωτας Φυγάς, και στα προηγούμενα επεισόδια, ο Ιάσονας και ο Στρατής καταφέρνουν να ακινητοποιήσουν τον Μάρκο που έχει μπει στο αρχοντικό. Τον χτυπάνε άγρια. Η Ρηνιώ τους παρακολουθεί.. Ο Ιάσονας βασανίζει τον Μάρκο και τελικά τον πυροβολεί. Ο Μάρκος πέφτει στο ποτάμι και η Ρηνιώ τον βοηθάει να γλιτώσει στη σειρά του Open.

Ο Ιάσονας μαθαίνει ότι έγινε πατέρας και τρέχει κοντά στην Αλεξάνδρα, για να γνωρίσει τον γιο του. Η Ρηνιώ μεταφέρει τον Μάρκο στην καλύβα της Παναγιώτας και ζητάει τη βοήθεια του Μιχάλη που δέχεται να την προσφέρει. Βγάζει τη σφαίρα από το κορμί του Μάρκου κι έτσι βρίσκει ξανά τις αισθήσεις του…

Στο καινούριο επεισόδιο, ο Ιάσονας πηγαίνει στα παραπήγματα των εργατών και απαιτεί να μάθει πού κρύβουν το Μάρκο. Όμως κανείς από αυτούς δεν πρόκειται να του απαντήσει και έτσι εκείνος τρελαίνεται και διατάζει να μπει φωτιά παντού απειλώντας τις ζωές και τα νοικοκυριά όλων!

Η Μαργέτα διαχειρίζεται την κρίση και φροντίζει να μη φτάσει στ’ αυτιά της Αλεξάνδρας η πραγματική αιτία της καταστροφής των παραπηγμάτων, ενώ ένας “από μηχανής Θεός” σώζει τον Μάρκο.
Στο μεταξύ, η επίσκεψη του Μήτσου ταράζει την οικογένεια Δεμερτζή. Ο Μήτσος ζητάει χρήματα, προκειμένου να μην πει όλα όσα γνωρίζει… Ο Ιάσονας τον απειλεί πως θα χάσει τη ζωή του αν δεν εξαφανιστεί για πάντα. Ο Μάρκος συνέρχεται! Βρίσκεται στο σπίτι του Στέφανου όπου βλέπει στην εφημερίδα την φωτογραφία της οικογένειας Δεμερτζή και την Αλεξάνδρα. Έτσι αποφασίζει να ετοιμαστεί και να τους επισκεφτεί ξανά…

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς

Όλες οι ειδήσεις

The Voice: Ατακάρα για φούστα ο Ρουβάς – Επικός Μουζουράκης ξανά!

Συγκλονίζει ο Τάκης Βαμβακίδης: «Έγινα εγκληματίας. Δεν είχα να δώσω γάλα στο παιδί μου»!

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Πρόωρο τέλος από την ΕΡΤ;