Η ηθοποιός Μαρία Κωνσταντάκη πρωταγωνιστεί στη σειρά του OPEN,Έρωτας Φυγάς και αυτή είναι η πρώτη φορά που παίρνει μέρος σε δραματική σειρά.

Όπως η ίδια εξομολογήθηκε σε περιοδικό, το είχε συζητήσει με όλους και οι πάντες γνώριζαν το θέμα μέχρι που τελικά ο σκηνοθέτης της σειράς, Βασίλης Τσελεμέγκος, το έκανε πραγματικότητα.

Η αγαπημένη ηθοποιός είπε για τη σειρά και τον ρόλο της ως Ελπίδα ότι κύριος σκοπός της είναι να εξοντώσει τους συγγενείς της και να πάρει την περιουσία τους. Ωστόσο κάτι τέτοιο δε θα γίνει σύντομα αφού όπως είπε, στην Τουρκία η σειρά προβάλλεται εδώ και 4 χρόνια!

Επιπλέον παραδέχεται,, ότι ενώ αρχικά τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της, ήταν ερωτευμένοι, τελικά τώρα πια δε θέλουν καν να βλέπονται.

Τέλος η ηθοποιός δηλώνει ότι η βασική της αντίπαλος είναι η Μαριέττα αφού εκείνη κάνει τα κουμάντα ενώ η ηρωίδα της είναι ένας δυστυχισμένος άνθρωπος που αποτυπώνει έστω και λίγο τη θέση της γυναίκας στην  Ελλάδα του ’50.

 Έρωτας φυγάς: Το τρέιλερ του περασμένου επεισοδίου

Στο μεταξύ, οι νεόνυμφοι, Ιάσονας και Αλεξάνδρα φεύγουν για το ταξίδι του μέλιτος. Ο Ιάσονας με κάθε ευκαιρία προσπαθεί να της εκφράσει την αγάπη του, όμως η Αλεξάνδρα θέλει αφενός να τον αποφύγει και αφετέρου να κρύψει την εγκυμοσύνη της. Τελικά ο γάμος τους ολοκληρώνεται, έστω και… υπό πίεση. Γιατί ο άρχοντας Δεμερτζής δεν δέχεται το «όχι».