Οι επενδυτές από την Αθήνα στη σειρά Έρωτας Φυγάς, βάζουν σε εφαρμογή τα δολοφονικά τους σχέδια εναντίον όσων τους στάθηκαν εμπόδιο στις επιχειρηματικές τους βλέψεις, με πρώτο στόχο τον Στέφανο.

Οι οικοπεδοφάγοι βιάζονται να αποκτήσουν γη και είναι αποφασισμένοι να φτάσουν στα άκρα προκειμένου να πετύχουν τον στόχο τους. Η πρώτη μεγάλη ήττα τους είναι γεγονός και τώρα στρέφουν τα βέλη τους προς νέα κατεύθυνση. Η Φωτεινή που το μαθαίνει, τρέχει να προειδοποιήσει τη Μαργέτα. Της λέει ότι πρέπει να προσέχουν γιατί όλοι βρίσκονται σε κίνδυνο αφού αυτοί έχουν απλώσει τα πλοκάμιά τους ακόμα και στη χωροφυλακή!

Οι οικοπεδοφάγοι από την πλευρά τους συζητάνε ότι πρέπει να δολοφονηθεί ο Παράσχος και αντίστοιχες σκέψεις κάνουν και οι κομματάρχες για τη Μαργέτα. Εκείνη έρχεται αντιμέτωπη με μεγάλες δυσκολίες που έχουν στο επίκεντρό τους την πολιτική της δραστηριότητα και φυσικά δεν προκύπτουν τυχαία.

Η Μαργέτα δέχεται μια απρόσμενη πρόταση που θα τη φέρει σε νέα ρήξη με τον Ιάσονα και θα οξύνει ακόμη περισσότερο το ήδη τεταμένο κλίμα ανάμεσα στον, ίδιο και τον Μάρκο.

Στο μεταξύ οι κομματάρχες την απειλούν ευθέως λέγοντας πως αν δεν αποσύρει την υποψηφιότητά της θα βγουν πολλά μυστικά της στη φόρα!

Επίσης, οι κομματάρχες σχεδιάζουν, αν η Μαργέτα δεν αποσύρει την υποψηφιότητά της, για εκφοβισμό να σκοτώσουν την Άννα, αφού είναι η βασική βοηθός της! 

Η κραταιά κυρία του Κιάρι δεν ενδίδει στις απειλές και η προεκλογική πορεία της βαίνει από το καλό στο καλύτερο. Η βοήθεια της Άννας, αλλά και η υποστήριξη του Στέφανου που την εκθειάζει στην εφημερίδα του, δείχνει ότι η νίκη θα είναι δική της. Ο κίνδυνος όμως καραδοκεί, μιας και τα συμφέροντα της πολιτικής ενώνουν τις δυνάμεις τους με όσους εποφθαλμιούν την περιοχή.

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ του OPEN

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Τέλος την ερχόμενη εβδομάδα πριν καν αρχίσει-Τι έχει συμβεί;

Το διάσημο ζευγάρι, η «Ομάδα Τσιτσιδόσα» απάντησε στις φήμες

Έρωτας Φυγάς: Η Ουρανία βάζει τέλος στη Μαργέτα με απίστευτο τρόπο