Μετά τις απειλές από Μάρκο και Στέφανο, η Νότα με την Ευγενία ετοιμάζουν καινούριο σχέδιο δράσης στη σειρά Έρωτας Φυγάς. Ενώ φτάνει η πολυπόθητη μέρα που Μάρκος και Αλεξάνδρα θα κοιμηθούν κάτω από την ίδια στέγη, ο Ιάσονας, για να μη χάσει το Κιάρι, παίρνει απόφαση να δεχτεί τη χρηματική προσφορά του Στέφανου, αλλά εκείνος πια έχει άλλες προτεραιότητες.

Η Μαργέτα, ενώ καταφέρνει να βρει τις λίρες που ζήτησε η Χαριτίνη, έχει να αντιμετωπίσει μια νέα απειλή, με άγνωστες προθέσεις.. . Η Αλεξάνδρα και ο Μάρκος βιώνουν πρωτόγνωρες στιγμές, αλλά η πραγματικότητα δεν θα αργήσει να φέρει νέα σύννεφα στη ζωή τους.

Στο Κιάρι μια μεγάλη αποκάλυψη έρχεται να συνταράξει για άλλη μια φορά τη ζωή του Ιάσονα: η επίσκεψη του δικηγόρου της Μαργέτας θα αναστατώσει όχι μόνο εκείνον, αλλά και την Αλεξάνδρα, φέρνοντάς την αντιμέτωπη με ένα φρικτό δίλημμα. Ο θάνατος ενός σημαντικού προσώπου ενώνει ακόμα περισσότερο τη Χαρά και τον Μίλτο, ενώ η Μυρτώ συνειδητοποιεί ότι ήταν λάθος που έμενε σε έναν γάμο με κάποιον που την απατούσε.

‘Ενα αποτρόπαιο έγκλημα λαμβάνει χώρα έξω από το σπίτι της Κηφισιάς!‘Επειτα από αυτό δυο άντρες κουβαλούν ένα πτώμα μέσα στη νύχτα και προσπαθούν να το εξαφανίζουν πριν ξημερώσει… 

Οι αρραβώνες του Νικόλα και της Ρηνιώς σύμφωνα με το Τηλέραμα, γίνονται με πολλή μουσική και χορό, όμως στο τέλος της βραδιάς ο Νικόλας καταλήγει να σκέφτεται και πάλι την Άννα. ‘Ομως και η ίδια δεν περνά εύκολη βραδιά. Όσο και να συμπαθεί τη Ρηνιώ, δεν μπορεί να μη λυπάται που χάνει οριστικά τον Νικόλα… Ο Μάρκος πιστεύει πως η Μαργέτα άφησε την περιουσία της στην Αλεξάνδρα για να την κρατήσει παντοτινά στο Κιάρι και το ζευγάρι αναρωτιέται τι να κάνει…

Η μητέρα του Μίλτου τού δηλώνει πως, αν τη θέλει στη ζωή του, δεν πρέπει να ξαναδεί τη Χαρά… Ο Φάνης κάνει σαμποτάζ σε μια μηχανή του Ιάσονα … Ο Σωκράτης, με ωμή βία, προσπαθεί να αναγκάσει τη Νάντια να φύγει μαζί τον για πάντα. Τότε εμφανίζεται ο Μιχάλης, αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα !

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ του OPEN

 

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ήρθε το τέλος του Πάρη-Συλλαμβάνεται για βιασμό!

Ο Robert Kubica απέριψε προσφορές με πολλά χρήματα της Formula E γιατί θα ήταν σαν να έκανε σεξ με φουσκωτή κούκλα

Η Γη της Ελιάς: Το τέλος των ζευγαριών για τη φετινή σεζόν-Όλα όσα θα συμβούν!