Η Ελπίδα έχει αρχίσει να γοητεύεται ιδιαίτερα από τον Παύλο στη σειρά Έρωτας Φυγάς, μέχρι που συνειδητοποιεί ότι είναι ερωτευμένη μαζί του. Μόνο που εκείνη δεν υποψιάζεται τις παγίδες που της στήνει. Λίγη ώρα μετά, η ίδια έχει μια απροσδόκητη συνάντηση που, απ ό,τι φαίνεται, πρόκειται να αλλάξει τη ροή των γεγονότων και να φέρει κάποιες νέες αποκαλύψεις στην επιφάνεια. Ταυτόχρονα, η Άννα πηγαίνει οτην εισαγγελέα και καταθέτει για τον βιασμό της από τους δύο αγνώστους. Εκείνη υπόσχεται πως πρόκειται να αναλάβει την υπόθεση προσωπικά. Βέβαια, η νεαρή, μετά τη συνάντηση με την εισαγγελέα και την υπόσχεση που της έδωσε, παίρνει κάποιες σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον της.

Από την άλλη, η Μαργέτα αναλαμβάνει τα ηνία της επιχείρησης του Ιάσονα και κάποια πράγματα που ανακαλύπτει τη φέρνουν σε πολύ δύσκολη θέση, ενώ ο Μάρκος είναι αποφασισμένος να πει την αλήθεια στην Ευγενία για το γράμμα που του άφησε η Αλεξάνδρα και για όλα όσα τους ενώνουν και τους χωρίζουν. Συνεπώς, μ’ αυτόν τον τρόπο δίνει τέλος στον τόσο σύντομο γάμο τους.

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Ιάσονας και η Αλεξάνδρα μαζί με τον μικρό Γιωργάκη βρίσκονται σ’ ένα απομακρυσμένο από το Κιάρι χωριό και προσπαθούν να επιβιώσουν μετη βοήθεια ενός τυφλού βοσκού, του Λουκά. Κάποια στιγμή, όμως, η οικογένεια φεύγει απ’ την καλύβα που βρίσκεται γιατί ειδοποιείται από τον βοσκό ότι τους αναζητά η χωροφυλακή και έτσι καταλήγουν σ’ ένα άλλο χωριό. Εκεί, ο Ιάσονας και η Αλεξάνδρα βρίσκονται σε μεγάλη ταραχή.’Οχι μόνο ψάχνουν τρόπο να επικοινωνήσουν μετη Μαργέτα για να μπορέσουν να ταξιδέψουν, αλλά προσπαθούν να διαχειριστούν μια ξαφνική αρρώστια του Γιωργάκη. Εν τω μεταξύ, ο Μάρκος ξεκινά να τους ψάχνει και, σύντομα, φτάνει και αυτός στο χωριό που κρύβονται...

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του OPEN

Όλες οι ειδήσεις

 

Survivor All Star: Ξεσάλωσε ο λαός του Twitter με Ελευθερία Ελευθερίου

To τρελό +16 του Ολυμπιακού έναντι του Παναθηναϊκού φέτος!

Ντροπή που μόνο οι Μουτσινάς, Λιάγκας, Τζίμα και Κανάκης άσκησαν κριτική για την τραγωδία στα Τέμπη μιλώντας από καρδιάς (vids)