Αποφασισμένος να ξεμπερδέψει μια και καλή με το παρελθόν και με το ίδιο το Κιάρι στη σειρά Έρωτας Φυγάς, ο Ιάσονας παίρνει την οικογένειά του και πηγαίνουν στην Αθήνα. Όμως, δε Θα μπορέσει να ξεφεύγει για πολύ... Μια καταγγελία που γίνεται εναντίον του για φοροδιαφυγή τον φέρνει αναγκαστικά πίσω στη Μεσσήνη, αφού πρέπει να μάθει ποιος κρύβεται από πίσω. Έτσι, ο Κοντογιάννης θα βρει την ευκαιρία που έψαχνε τόσο καιρό και θα του υποδείξει τον Φίλιππο ως ένοχο.

Στο μεταξύ, και μετά από όσα έγιναν, η Ελπίδα αγνοείται, ενώ ο Στέφανος μαθαίνει κάποια πράγματα για τη Μαργέτα και απογοητεύεται πολύ από τη γυναίκα που αγαπά. Ο Ιάσονας, που δεν πείθεται από τον Κοντογιάννη, συνεχίζει να σκαλίζει και σύντομα ανακαλύπτει την αλήθεια! Αυτή που τον κατήγγειλε για φοροδιαφυγή ήταν η Ελπίδα, την οποία μάλιστα ο Κοντογιάννης φιλοξενεί στο σπίτι του! Ο Μάρκος παντρεύεται και μετά βρίσκει το γράμμα της Αλεξανδρας! Ο γάμος του Μάρκου και της Ευγενίας πλησιάζει μέρα με τη μέρα κι εκείνος έχει ετοιμάσει την πιο όμορφη έκπληξη για την αγαπημένη του: οι γονείς της εμφανίζονται και θα είναι εκεί, δίπλα της στη μεγαλύτερη χαρά της.

Το γλέντι που ακολουθεί επισφραγίζει την ευτυχία τους και μοιάζει με ιδανικό ξεκίνημα για την κοινή τους ζωή, που ξεκινά από την επόμενη κιόλας μέρα. ‘Ομως, φαίνεται πως η μοίρα έχει άλλα σχέδια για τον Μάρκο. Το πρώτο του πρωί ως παντρεμένος, βρίσκει τυχαία όσα φύλαγε ο Στρατής: τις πλαστές ταυτότητες που είχαν φτιάξει με την Αλεξάνδρα για να το σκάσουν, το γράμμα που του είχε γράψει εξηγώντας ότι παντρεύτηκε για να τον σώσει, καθώς και αρκετά χρήματα. Συγκλονισμένος, νιώθει ότι δεν έχει άλλη επιλογή: πρέπει να πάει να τη βρει, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ότι θα πει ψέματα στη γυναίκα που μόλις παντρεύτηκε. Θέλει να μάθει την αλήθεια, αν όντως παντρεύτηκε τον Δεμερτζή χωρίς τη θέλησή της, αλλά αυτό δε θα είναι και τόσο εύκολο... Η Αλεξάνδρα βρίσκεται στην Αθήνα, όμως η Μαργέτα έχει επιστρέψει στο Κιάρι και είναι σίγουρος πως αν την πιέσει, Θα του πει τα πάντα. Έτσι, την απάγει και, κρατώντας την όμηρο, την αναγκάζει να του πει πώς ακριβώς ανάγκασε την Αλεξάνδρα να παντρευτεί το γιο της. Έπειτα, τυφλός από οργή, ετοιμάζεται να πάρει την εκδίκησή του, όμως ο Στέφανος, όσο πληγωμένος κι αν είναι, δεν μπορεί να αφήσει τη γυναίκα που αγαπά να πάθει κακό. Μπαίνει μπροστά και την προστατεύει βάζοντας σε κίνδυνο την ίδια του τη ζωή. Και πράγματι τραυματίζεται πολύ σοβαρά… Στο χειρουργείο, οι γιατροί καταφέρνουν να τον επαναφέρουν την τελευταία στιγμή, ενώ η Μαργέτα παραδέχεται στην Αλεξάνδρα πως αυτός που τον πυροβόλησε ήταν ο Μάρκος.

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του OPEN