Η τηλεόραση έχει γεμίσει με φρέσκα και ταλαντούχα πρόσωπα κι αυτό είναι υπέροχο καθώς μας συστήνει καλλιτέχνες με βαθιά προσωπική ματιά στους ρόλους που ερμηνεύουν όπως ο Γιώργος Σπανιάς.

Ο γνωστός ηθοποιός, που κρατά έναν από τους βασικούς ρόλους στη δραματική σειρά εποχής του Open, Έρωτας Φυγάς, μίλησε για τη συνέχεια της σειράς δίνοντας το δικό του spoiler.

Έρωτας φυγάς: Μπουρλότο στη συνεργασία Νικόλα – Κοντογιάννη

Ο Νικόλας είναι ένα φτωχό παιδί που βρίσκει τον έρωτα στο πρόσωπο της Άννας, που κρατάει από τζάκι. Όμως… παίρνει τον στραβό τον δρόμο και συνεργάζει με τον Κοντογιάννη.

«Για μένα ο Νικόλας έχει δύο ιδιαίτερα ελκυστικά χαρακτηριστικά. Από τη μια έχει μια σχεδόν παιδική περιέργεια για το τι υπάρχει παρακάτω. Από την άλλη, παίρνει τον χρόνο του για να ζυγίσει τα πράγματα.

Μέσα σε αυτή την αντίφαση έρχεται η δουλειά με τον Κοντογιάννη. Τον πετυχαίνει στην περίοδο που έχουν φουντώσει μέσα του οι διαφορές που έχει με την Άννα. Εκείνη έχει εφόδια λόγω της καταγωγής της και εκείνος προχωράει μονάχα με το θάρρος του».

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΔΩΡΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

Η Άννα ωστόσο ποτέ δεν έδειξε να ασχολείται για αυτό.

«Ισχύει. Ο Νικόλας όμως έχει και εκείνος τις δικές του αξίες. Όσο δεν του αρέσει να υπολείπεται το κορίτσι του, άλλο τόσο δεν του αρέσει και να προηγείται! Και εκεί δημιουργείται η μεταξύ τους σύγκρουση».

Ο Στέφανος Παράσχος τι σημαίνει για τον Νικόλα;

«Ο κύριος Στέφανος ήταν αυτός που του σύστησε τον καινούριο κόσμο. Μαζί του έφυγε από την ταβέρνα του πατέρα του, πήρε περισσότερα χρήματα, έκανε άλλες δουλειές και απέκτησε κύρος».

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Αυτή την ανατροπή θα φέρει ο μικρός Πετρής

Τηλεθέαση: Χαμός στην prime time – J2US, Master Chef και Γη της Ελιάς το ένα απέναντι από το άλλο!

Παγιδευμένοι: Έτσι διαφεύγει ο Θοδωρής για το εξωτερικό-Ο Γεράσιμος τον βοηθά!