Ο Μάρκος και η Αλεξάνδρα στη σειρά Έρωτας Φυγάς, με τα παιδιά τους στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, φεύγουν ευτυχισμένοι προς την ελευθερία! Ελπίζουν πως κανείς και τίποτε δεν θα μπορέσει αυτή τη φορά να τους σταματήσει. Ούτε καν ο άσχημος καιρός, αφού βρέχει ασταμάτητα. Είναι χαρούμενοι κι ελπίζουν πως όταν θα φύγουν από τη Μεσσήνη, θα είναι ασφαλείς… Άλλωστε, ο Ιάσωνας είναι ανυποψίαστος!

Η Νότα όμως τον συνεφέρει και του λέει να μην κάτσει με τα χέρια σταυρωμένα!

Ο Ιάσωνας παγώνει όταν την ακούει. Δεν μπορεί να πιστέψει πως η Αλεξάνδρα το έσκασε ξανά, γι’ αυτό τρέχει στο δωμάτιο.

Όταν το βρίσκει άδειο, συνειδητοποιεί την πραγματικότητα και φυσικά δηλώνει αποφασισμένος να τους βρει και να εκδικηθεί μια για πάντα τον Μάρκο. Την ίδια ώρα, στο σπίτι της Μαργέτας στην Αθήνα εμφανίζονται αστυνομικοί έπειτα από καταγγελία που δέχτηκαν από τη γειτονιά για ύποπτες κινήσεις και ο Θύμιος παίρνει την κατάσταση στα χέρια του, πριν αποκαλυφθεί το μυστικό της…

Η Δήμητρα και η Άννα επιστρέφουν τον Στέφανο στο σπίτι του. Η υγεία του έχει επιδεινωθεί, προκαλώντας την ανησυχία όλων. Στο μεταξύ, ένας μάρτυρας καταθέτει στη χωροφυλακή ότι είδε τον Μάρκο με τα παιδιά. Παράλληλα, η Γεωργία αγωνιά για την τύχη της Αλεξάνδρας και νιώθει ενοχές που δεν την εμπόδισε να το σκάσει, αφού ξέρει τι είναι ικανός να κάνει ο Ιάσωνας.

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ του OPEN

Όλες οι ειδήσεις

ΣΚΑΪ: Τέλος πασίγνωστη καθημερινή εκπομπή την επόμενη σεζόν;

H αυλαία του πρωταθλήματος σε μια επεισοδιακή Ανάβαση Διονύσου

Survivor: Πότε θα κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ