Ο Θύμιος, η Άννα και η Μαργέτα ανακαλύπτουν αναπάντεχα τα σκοτεινά μυστικά του γκαλερίστα στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, Έρωτας Φυγάς.

Ο Νικόλας, από την άλλη, υφίσταται πιέσεις από τη μητέρα του να φύγει στο εξωτερικό χωρίς τη Ρηνιώ. Στο μεταξύ, η Ευγενία βρίσκεται πλέον στο έλεος της Άρτεμις, που της κάνει δύσκολη την καθημερινότητά της στο νοσοκομείο. Ο Στρατής βρίσκεται σε δίλημμα… Δεν ξέρει αν πρέπει να μιλήσει για την απαγωγή της γυναίκας του Πανταζόπουλου. Η Αλεξάνδρα καταλαβαίνει πλέον πως έχει αρχίσει να χάνει το μυαλό της.’Ετσι, δέχεται να ακολουθήσει στην Αθήνα τον Ιάσονα, ώστε να τη δει ένας γιατρός όπως γράφει το Τηλέραμα.

Ο Στέφανος, ανήσυχος για εκείνη, πιστεύει ότι μόνο αν ξανασμίξει με τη Μαργέτα θα αποκτήσει και πάλι θέληση για τη ζωή. Σύντομα λοιπόν η Αλεξάνδρα βλέπει μπροστά της συγκλoνισμένη τη Μαργέτα! Οι δυο γυναίκες αγκαλιάζονται και κλαίνε συγκινημένες. Το χαρμόσυνο κλίμα όμως ανατρέπεται από μια απρόσμενη επίσκεψη.

Ο Κοντογιάννης στήνει μια ολέθρια παγίδα στον Ιάσωνα, ώστε να τον ενοχοποιήσει για την απαγωγή της γυναίκας του αρχηγού του παρακράτους. Την ίδια στιγμή, μια βόμβα ετοιμάζεται να ενεργοποιηθεί… Ο Ιάσωνας ανακαλύπτει τυχαία τη σχέση του Φάνη με τη νέα διευθύντρια του νοσοκομείου… Ο Στέφανος αποκαλύπτει στον Σοφιανόπουλο ότι έχουν μάθει ποιος πραγματικά είναι και αυτή του η πράξη δεν θα μείνει χωρις συνέπειες…

Η Άρτεμις έχει βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο αποπλάνησης του Ιάσωνα, αλλά τελικά διαπιστώνει οτι αρχίζει να τον ερωτεύεται πραγματικά… Η Γεωργία είναι πυρ και μανία με τον Στρατή για το μπλέξιμό του στις βρωμοδουλειές του Κοντογιάννη. Την ίδια στιγμή, η Ρηνιώ αποφασίζει να δοθεί στον Νικόλα, για να επισπεύσει τον γάμο τους… Η Βάσω προσπαθεί ανεπιτυχώς να κατακτήσει τον Αναστάση και δέχεται μαθήματα αποπλάνησης από την Ελπίδα. Η Αλεξάνδρα βρίσκει επιτέλους στοργή και παρηγοριά στην αγκαλιά της Μαργέτας, η οποία όμως δεν τολμά να της αποκαλύψει το πρόβλημα της υγείας της…

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 5-4 spoiler: Αυτοί θα είναι υποψήφιοι την άλλη εβδομάδα…

F1 Ελιγμός Alonso: Οι συνάδελφοι του οδηγού επικρίνουν τώρα τον George Russell

Η Γη της Ελιάς: Χαστούκι στον Δημοσθένη- Τον αφήνει στον άσο η Ασπασία