Η αίτηση διαζυγίου της Αλεξάνδρας στη σειρά Έρωτας Φυγάς, φτάνει στα χέρια της και με μια υπογραφή θα ‘ναι πλέον ελεύθερη.  Όλα όσα έχει ονειρευτεί για εκείνη και τον Μάρκο μπορούν να γίνουν πια πραγματικότητα. Άλλωστε έφτασαν εδώ με πολύ κόπο και τους αξίζει λίγη ευτυχία. Ο Ιάσωνας τελικά δείχνει να εννοεί κάθε του λέξη, όσο κι αν η κοπέλα πίστευε ότι τελευταία στιγμή θα το μετάνιωνε. Για πάντα μαζί, μονολογεί με δάκρια στο μάτια αν και από την άλλη δεν μπορεί να ξεχάσει ότι στο Κιάρι είχε και καλές στιγμές.

Την ίδια στιγμή, η Νότα εισβάλλει στο γραφείο του Παράσχου. Του λέει πως είναι γελασμένος αν πιστεύει πως θα ξεφορτωθεί εκείνη και την ανιψιά της έτσι εύκολα και του λέει ότι θα πρέπει να εξασφαλίσει τόσο την ανιψιά της και το παιδί, όσο και την ίδια φυσικά! Αλλιώς, όπως ήταν αναμενόμενο, η Ευγενία δε θα δώσει το διαζύγιο! Ο Στέφανος έξαλλος την πετάει έξω.

Η Αλεξάνδρα, με την αίτηση διαζυγίου που έλαβε από τον Ιάσωνα, βρίσκεται μονάχα μια υπογραφή μακριά από την εκπλήρωση των ονείρων της. Η Ευγενία με τη σειρά της υπόσχεται στον Μάρκο ότι θα κάνει το ίδιο. Του λέει ότι δε θα του σταθεί εμπόδιο γιατί έχει καταλάβει πως ο έρωτας δεν μπορεί να νικηθεί!  Το μόνο που θέλει, είναι να είναι καλά ο Στεφανάκος και να είναι και οι δύο κοντό στο παιδί ενώ υπόσχεται να υπογράψει το διαζύγιο!

Η θεία της όμως έχει αντίθετη άποψη και τη βρίζει την ώρα που εκείνη θέλει να ξεμπερδεύει. Αλλά η Νότα, που έχει δείξει ότι μπορεί να φτάσει μέχρι και τον φόνο για να πάρει αυτό που θέλει, δεν είναι διατεθειμένη να σταματήσει πουθενά. Γι’ αυτό και θα προσπαθήσει για μια ακόμα φορά να χειραγωγήσει την ανιψιά της φυσικά για δικό της όφελος αφού το μόνο που βάζει πάνω από όλα είναι ο εαυτός της και το κέρδος.

Από την άλλη η Ευγενία, έχοντας αρχίσει να έχει αισθήματα για τον Φάνη, κάνει δεύτερες σκέψεις. Έχει κουραστεί από αυτή την κατάσταση που της έβγαλε τον χειρότερό της εαυτό και την έφτασε στα πιο βαθιά της σκοτάδια.

Όμως τελικά η Νότα θα τη γεμίσει μίσος για μια ευτυχία που ήταν δική της και η Αλεξάνδρα της την έκλεψε. Έτσι θα τη στρέψει κατά του Μάρκου και ενώ του υποσχέθηκε ότι θα του δώσει διαζύγιο, θα μαρτυρήσει μέχρι να πάρει την υπογραφή της!

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Οι Πανθέοι: Ραγδαίες εξελίξεις με Ανδρέα και Μάρμω-Εκείνος θέλει να τη σώσει κι αυτή να τον χωρίσει!

MotoGP F1 Mugello Circuit: H πίστα της Τοσκάνης διευρύνει τις οδούς διαφυγής

Η Μάγισσα: Η Γερακίνα κάνει αυτό που δεν περίμενε κανείς-Ποιος ο ρόλος του Μόφορη;