Η Αλεξάνδρα προσπαθεί να εξοικειωθεί με τον θάνατο και την απουσία της Μαργέτας στη σειρά Έρωτας Φυγάς κι αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο για εκείνη αφού νιώθει ότι έχασε μια μάνα. Τον τελευταίο καιρό είχαν έρθει πολύ κοντά. 

Όμως αυτή δεν είναι η μόνη απώλεια στη ζωή της που της έχει κοστίσει αφού παράλληλα έχασε και τον μεγάλο έρωτα της ζωής της, τον Μάρκο. Το ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητο τελικά ήταν θανατηφόρο και δεν μπόρεσε να επιζήσει. Και όλα αυτά, τη στιγμή που οι δυο τους ειχαν καταφέρει να πάρουν διαζύγιο από τους πρώην τους, και να ζήσουν μαζί έστω και για λίγο, παρά τα όσα είχαν περάσει. Τώρα η Αλεξάνδρα έχει μείνει μόνη με τα παιδιά της, αλλά ο Ιάσονας αποδεικνύεται για εκείνη ο φύλακας άγγελός της.

Εκείνη επιστρέφει στο Κιάρι. Οι σχέσεις του πρώην ζευγαριού είναι πολύ καλές και όλα κυλούν ομαλά. Όντως ο Ιάσονας κρατάει τον λόγο του και δεν έχει καμία παραπάνω βλέψη όσον αφορά τη σχέση τους.

Εκείνη συγκινείται από τη στάση του και από το πόσο ο Ιάσονας έχει αλλάξει προς το καλύτερο. 
Αλεξάνδρα και Ιάσονας πια συγκατοικούν στο Κιάρι και μαζί και η Ουρανία που είναι πάντα δίπλα τους για να τους βοηθάει και να τους νοιάζεται. Η Μαργέτα εξακολουθεί να είναι κρυμμένη και μόνο η Άννα γνωρίζει ότι είναι ζωντανή.

Με δεδομένο όμως ότι έχει πεθάνει η μητέρα του, ο Ιάσονας, θέλοντας να εξασφαλίσει την Αλεξάνδρα και τα παιδιά τους, της γράφει όλα τα περιουσιακά στοιχεία της Μαργέτας, τις μετοχές, τα μετρητά, και της κληροδοτεί όλες τις ευθύνες της όσον αφορά στις επιχειρήσεις τους.

Πλέον η Αλεξάνδρα γίνεται η κραταιά κυρία στο Κιάρι και είναι πλήρως αποδεκτή τόσο από το προσωπικό όσο και από την τοπική κοινωνία. Η κίνηση αυτή συγκινεί ακόμη περισσότερο τη νεαρή γυναίκα και βλέποντας πόσο τρυφερός έχει γίνει ο Ιάσονας και πόση κατανόηση δείχνει, αρχίζει να αλλάζει γνώμη για εκείνον.

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ του OPEN

Όλες οι ειδήσεις

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Τέλος από τον ΑΝΤ1;-Τι έχει συμβεί

Halloween F1 vs MotoGP : Πως περνάνε τα παλικάρια μας στις απόκριες;

Έρωτας Φυγάς: Τέλος η Αλεξάνδρα για τον Ιάσονα-Βρίσκει καινούριο έρωτα!