Ο Σήφης βάζει μπροστά το σχέδιό του να ξεκάνει τον Μάρκο στη σειρά Έρωτας Φυγάς, την ώρα που η Ελπίδα συναντά τη Μαριέττα για να της πει πως αποφάσισε να δεχτεί την πρότασή της και να αποσύρει τη μαρτυρία της, η οποία ήταν καταδικαστική για τον Ιάσονα. Μόνο που, για να το κάνει, θέτει τους όρους της και κυρίως ζητά από τη Μαριέττα να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Έχει ήδη πει στην Άννα ότι σκέφτεται να πάει στο Παρίσι και ισχυρίζεται στη Χαρά ότι θα το κάνουν μαζί. Για να τα καταφέρει, όμως, θέλει να έχει εξασφαλίσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, το οποίο και σκοπεύει να πάρει από τους Δεμερτζήδες.

Η Μαριέττα δεν έχει άλλη επιλογή από το να συμφωνήσει, όμως μιας που τα λεφτά είναι πολλά, αναγκάζεται να βάλει το οικόπεδό της προς πώληση. Σύντομα, δε, Θα διαπιστώσει πως το να βρει αγοραστή στα χρήματα που θέλει δεν θα είναι καθόλου εύκολο… Την ίδια στιγμή, ο Στέφανος έρχεται αντιμέτωπος με τον Σήφη και, σε μια προσπάθεια να προστατέψει τον Μάρκο, μπαίνει ο ίδιος στο στόχαστρο του δολοφόνου! Πέρα, όμως από τον Στέφανο, αυτός βάζει τους άντρες του να συλλέξουν πληροφορίες και για τη Μαριέττα, θεωρώντας πως αυτοί είναι οι άνθρωποι—κλειδιά προκειμένου να πετύχει το σκοπό του.

Πίσω στο αρχοντικό, η κυρία Δεμερτζή έχει δώσει εντολή στην Ανθούλα να γίνει σκιά της Αλεξάνδρας και αυτή έχει αρχίσει να ασφυκτιά κάτω από το άγρυπνο βλέμμα της. Μάλιστα, πολύ γρήγορα τα πράγματα βγαίνουν εκτός ελέγχου και ένας καβγάς που ξεσπά ανάμεσά τους έχει πολύ δυσάρεστη κατάληξη Η Γεωργία σπεύδει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση και την κατηγορεί ανοιχτά ότι πάνω στο θυμό της την έσπρωξε από τη σκάλα προσπαθώντας να τη σκοτώσει!

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του OPEN

 

 

 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor All Star: Κλάμα στο Twitter με την αποχώρηση του Ασημακόπουλου! – Κράτησε όσο ο γάμος του Απόστολου Γκλέτσου!

Viral το ανθρωποειδές ρομπότ Ameca – Ενοχλήθηκε γιατί του άγγιξαν τη μύτη!

Survivor All Star spoiler 13/3: ΣΟΚ! Οι Μαχητές βγάζουν άλλους τρεις υποψήφιους!