Μεγάλες εκπλήξεις έρχονται στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς εποχής του ΑΝΤΙ «Έρωτας Φυγάς», προκαλώντας ντόμινο εξελίξεων.

Μία αιματηρή συμπλοκή ανάμεσα στον Στέφανο και τον Ιάσωνα σκορπά τον τρόμο στη Μεσσήνη. Ο Δεμερτζής πυροβολεί τον εχθρό του, καθώς τον θεωρεί υπεύθυνο για όλες τις συμφορές που τον έχουν βρει, ενώ την ίδια ώρα ο Παράσχος έχει ανακαλύψει ότι αυτός που τον πολεμάει ύπουλα είναι ο Φάνης, αλλά δεν το έχει ομολογήσει.

Υστερα από το βίαιο περιστατικό, οι δύο ήρωες εξαφανίζονται μυστηριωδώς και η αγωνία των αγαπημένων τους προσώπων κορυφώνεται. Από τη μία πλευρά, η Αλεξάνδρα αναζητά απεγνωσμένα τον Ιάσωνα, ενώ ταυτόχρονα ο Φάνης σπεύδει στο νοσοκομείο και ρωτάει την Άρτεμη αν έχουν μεταφέρει εκεί τον θείο του, που έχει χτυπηθεί από σφαίρα. Ωστόσο, κανείς δεν γνωρίζει το παραμικρό για το πού βρίσκονται.

Λίγο αργότερα, η αγωνία της Αλεξάνδρας λαμβάνει τέλος, καθώς ο Ιάσωνας της τηλεφωνεί και της αποκαλύπτει ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο Στέφανος δεν κινδυνεύουν και βρίσκονται μαζί στο σπίτι του τελευταίου. Παράλληλα, της λέει ότι δεν μπορεί να της δώσει περισσότερες πληροφορίες τη δεδομένη στιγμή και προσπαθεί να την καθησυχάσει ότι όλα είναι καλά. Στη συνέχεια, φτάνει εκεί πανικόβλητος ο Φάνης, αναζητώντας τον θείο του, και βλέπει τους δύο άντρες μαζί. 0 νεαρός σαστίζει και ζητάει αμέσως εξηγήσεις. Τότε εκείνοι του αποκαλύπτουν ότι το περιστατικό μετον πυροβολισμό ήταν στημένο.

Συγχρόνως, ο Στέφανος τονίζει στον Φάνη ότι έχει φτάσει η ώρα της αλήθειας και του ζητάει να μιλήσει για όλα στον Ιάσωνα, ξεσκεπάζοντας την κρυφή του δράση αλλά και τη μυστική συγγένεια που τους ενώνει. Μην έχοντας άλλη επιλογή, καθώς ο Φάνης έχει εγκλωβιστεί, πέφτοντας στην παγίδα που του έστησαν οι δύο άντρες, τελικά ομολογεί στον Ιάσωνα ότι είναι νόθος γιος του πατέρα του και ετεροθαλής αδελφός του. Ακόμη, παραδέχεται ότι τρέφει αισθήματα μίσους για τον Γεώργιο Δεμερτζή, που παράτησε τη μητέρα του, και εφόσον εκείνος δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή θέλησε να εκδικηθεί τον Ιάσωνα και γι αυτό τον πολεμάει.

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 25/4 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για το έπαθλο – ταξίδι στη Νέα Υόρκη!

Ο Αλμέιδα έκανε αυτό που ξέρει! Έριξε τους τόνους

Ψυχοκόρες: Έξι μήνες μετά…