Ο Μάρκος είναι έξαλλος με τη φυλάκιση της Αλεξάνδρας στη σειρά Έρωτας Φυγάς του OPEN και πλέον θέλει να χωρίσει την Ευγενία.

Ύστερα από αυτό που έκανε η Ευγενία, να στείλει τις φωτογραφίες του Μάρκου και της Αλεξάνδρας στον Ιάσονα και να πυροδοτήσει τις εξελίξεις, ο Μάρκος δεν θέλει να είναι λεπτό δίπλα της. Πηγαίνει στο σπίτι μαινόμενος και της ανακοινώνει τις προθέσεις του μπροστά στη Νότα. Της λέει ότι μέχρι εδώ ήταν και θέλει πια να χωρίσουν! Της λέει με σκληρό τρόπο ότι δε θέλει καν να τη βλέπει και ότι θα φύγει από το σπίτι μιας και αυτή τη φορά το παράκανε και ατέστρεψε μία οικογένεια!

Όντως φεύγει και η Ευγενία τρέχει πίσω του. Ο Μάρκος μπαίνει στο αυτοκίνητό του κι εκείνη του χτυπάει κλαίγοντας το τζάμι παρακαλώντας τον να γυρίσει πίσω. Τον ικετεύει λέγοντάς του ότι θα πεθάνει αλλά πολύ κυνικά ο Μάρκος πατάει το γκάζι και φεύγει!

Η γυναίκα κυνηγάει το αμάξι και όταν πια έχει ξεμακρύνει πέφτει καταμεσής του δρόμου και σπαράζει στο κλάμα.

Στο μεταξύ, τα πράγματα για τον Ιάσονα είναι δύσκολα. Είναι ώρες στο χειρουργικό κρεβάτι και η ζωή του κρέμεται από μια κλωστή. Ο Μιχάλης και η ομάδα του κάνουν ό,τι μπορούν. Η Μαργέτα είναι σε κακή κατάσταση και μονολογεί λέγοντας ότι η ίδια φταίει για όλα αφού ο γιος της πληρώνει τα δικά της λάθη!

Όσο κι αν προσπαθεί ο Στέφανος να την ηρεμήσει, κάτι τέτοιο αυτές τις δύσκολες στιγμές φαντάζει αδύνατο. Δύσκολες στιγμές όμως περνάει και η Αλεξάνδρα στη φυλακή καθώς έχει γίνει αντικείμενο κακών σχολίων από τις συγκρατούμενές της, ενώ τα παιδιά της τής λείπουν κάθε λεπτό.

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε απόσπασμα του τελευταίου επεισοδίου

Όλες οι ειδήσεις

Survivor All Star: Καρφιά Βασάλου για Μαριαλένα-Δεν αξίζει τη νίκη-Με απογοήτευσε!

Η Ουνιόν θέλει τον Τζολάκη από τον Ολυμπιακό!

Τέλος η Γη της Ελιάς: Πώς θα εξελιχθεί η σειρά