Ελίφ επόμενα επεισόδια: Θα βγει από τη φυλακή ο Κερέμ; Αυτή είναι η ιστορία της Ελίφ, ενός καλοσυνάτου μικρού κοριτσιού, που γίνεται πιόνι στις αντιπαλότητες της ισχυρής οικογένειας Εμιρόγλου. Στον 5ο Κύκλο της σειράς του Star η Ελίφ έχει ενωθεί ξανά με τη μητέρα της.

 

Επεισόδιο 24/1

Η Ζουλιντέ βρίσκει τον Τουφάν σε μια καφετέρια και τον ρωτάει τι είπε ακριβώς στον Εμιρχάν. Η Μπιρτσέ βρίσκει ένα κουτί με σοκολατάκια από τον ανώνυμο θαυμαστή της. Σχολιάζει το γεγονός με χιούμορ με τον Ακίν, οποίος προσπαθεί να μη φανεί ότι εκείνος είναι ο κρυφός θαυμαστής της.

Όλοι στην έπαυλη είναι έτοιμοι για το μεγάλο σόου και έχουν αγωνία. Ο Εμιρχάν δεν έχει επιστρέψει από το σχολείο και η Ζουλιντέ τον αναζητά παντού αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ανησυχεί και κατηγορεί τον Τουφάν για ότι έχει συμβεί.

Ο Μαχίρ και η Κιγιμέτ κάνουν τα δικά τους ύπουλα σχέδια για να καταστρέψουν τη βραδιά του μεγάλου σόου, τη φήμη του Κερέμ, την αξιοπιστία της εταιρίας.

Ο Εμιρχάν έχει αφήσει ένα γράμμα στη μητέρα του στο οποίο της εξηγεί πώς νιώθει, τώρα που έμαθε το ψέμα της σχετικά με τον πατέρα του. Όταν η Ζουλιντέ βρίσκει το γράμμα νιώθει απελπισία.

Λίγο πριν ξεκινήσει το σόου φτάνει η αστυνομία και συλλαμβάνει τον Κερέμ με την κατηγορία του λαθρεμπορίου. Όλη η οικογένεια, οι φίλοι και οι συνεργάτες βρίσκονται σε κατάσταση σοκ εκτός από τον Μαχίρ, την Κιγιμέτ και τη Ράνα…

Επεισόδιο 25/1

Η Ματσιντέ, η Χουμεϊρά, η Ασλί, ο Μαχίρ και η Κιγιμέτ, περιμένουν τον Κερέμ, ο οποίος κρατείται στο αστυνομικό τμήμα με την κατηγορία του λαθρεμπορίου. Όλοι είναι ταραγμένοι και αναστατωμένοι εκτός από την Κιγιμέτ και τον Μαχίρ, που έστησαν αυτή την παγίδα στον Κερέμ. Από την άλλη ο Μαχίρ νιώθει κάποιες ενοχές αλλά η Κιγιμέτ είναι πολύ ευχαριστημένη.

Η Μελέκ, η Ελίφ, η Μπιρτσέ και ο Ακίν, περιμένουν με αγωνία νεότερα στην έπαυλη. Εντωμεταξύ η Ελίφ δεν αντέχει στη σκέψη πως ο Κερέμ μπορεί να πάει φυλακή. Όλοι προσπαθούν να την ηρεμήσουν για να σταματήσει να κλαίει.

Είναι αργά το βράδυ και η Ζουλιντέ με τον Σαφάκ αναζητούν τον Εμιρχάν στους δρόμους. Ο Εμιρχάν θα βρεθεί σε ένα απόμερο δρόμο και είναι σε μεγάλο κίνδυνο. Η Ζουλιντέ κοντεύει να τρελαθεί από αγωνία. Ο Σαφάκ ενημερώνει την αστυνομία για την εξαφάνιση του παιδιού.

Η Ράνα εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα για να κατηγορήσει τον Κερέμ. Στο μεταξύ η Χουμεϊρά πιστεύει πως αυτή κρύβεται πίσω από αυτή την ιστορία. Οι δύο γυναίκες ανταλλάσσουν σκληρά λόγια και στο τέλος η Χουμεϊρά διώχνει τη Ράνα.

Ο Εμιρχάν βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι της Λεμάν και εκείνη ενημερώνει τον γιο της. Από την άλλη, ο Σαφάκ και η Ζουλιντέ πηγαίνουν να δουν τον Εμιρχάν αλλά ο μικρός είναι πολύ θυμωμένος με τη μητέρα του και δεν θέλει καν να της μιλήσει.

Η Ζουλιντέ δεν καταφέρνει να τον πείσει να την ακολουθήσει στο σπίτι τους. Η Ασλί καταφέρνει να δει για ένα λεπτό τον Κερέμ και να του δώσει με τα λόγια της κουράγιο…

Επεισόδιο 26/1

Όλοι είναι λυπημένοι και αναστατωμένοι από την παγίδα, που έχουν στήσει στον Κερέμ. Η Ματσιντέ είναι απαρηγόρητη και η Χουμεϊρά προσπαθεί να τη στηρίξει ψυχολογικά. Η Κιγιμέτ είναι ευχαριστημένη με την άσχημη κατάσταση, που έχει δημιουργήσει. Ο Μαχίρ πάλι δεν αισθάνεται τόσο άνετα, όπως η μητέρα του, καθώς πιστεύει πως αυτή τη φορά το παράκαναν. Πώς θα σωθεί ο Κερέμ; Θα βρούν αθωωτικά στοιχεία; Μέχρι να γίνει αυτό όμως, δεν υπάρχει τρόπος να βγει από τη φυλακή. Η Μπιρτσέ, ο Ακίν και η Φιλίζ, είναι σίγουροι ότι ο Kερέμ δεν είναι ένοχος.