Στη σειρά του ΑΝΤ1, Εκτός υπηρεσίας, τα ευτράπελα συνεχίζονται! Οι τρεις αστυνομικοί δεν μπορούν με τίποτα να καταπιούν ότι τα λείψανα του Ντάντουλα, δεν άνοιξε η γη αλλά κάποιος τα κατάπιε!

Κανείς από την ομάδα των αστυνομικών δεν μπορεί να φανταστεί ποιος ακριβώς τα πήρε και γιατί! Ωστόσο το άλλο ερώτημα που τους βασανίζει τώρα είναι τι πρέπει να κάνουν. Ξέρουν τη λύση;  Για αυτούς λοιπόν είναι η ακόλουθη: Τα κόκκαλα του ήρωα θα πρέπει να αντικατασταθούν με ότι να ναι οστά!

Και πού αλλού μπορούν να βρουν οστά παρά μόνο σε ένα νεκροταφείο! Έτσι, ο Μένιος τρέχει όπως όπως στο νεκροταφείο, για να κάνει εκταφή στον πρώτο τάφο, που θα πέσει το μάτι του.

Εκεί όμως θα τον περιμένει μία δυσάρεστη έκπληξη αφού θα πέσει πάνω στη δήμαρχο Γιώτα… Ο Αλέκος επισκέπτεται το μοναστήρι του νησιού. Θέλει να αρπάξει τα λείψανα του Οσίου Ιωνά που φυλάσσονται στην Ιερά Μονή, λέγοντας στον ηγούμενο ότι επιθυμεί να μονάσει…

Στο μεταξύ η Σοφία αναλαμβάνει την πιο επικίνδυνη αποστολή! Πρέπει να πάει στο σπίτι της κυρά-Γεωργίας, της τρελής του χωριού, μήπως και καταφέρει να κλέψει τα κόκκαλα του μακαρίτη άντρα της, που βρίσκεται θαμμένος στην αυλή της.

Και ενώ η Σοφία περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να τον ξεθάψει, η κυρά-Γεωργία κάνει μια μεγαλοπρεπή κηδεία στο παγώνι της, που μόλις έχασε… Θα καταφέρει κάποιος από τους τρεις αστυνομικούς, να φέρει εις πέρας την «αποστολή» τους;

 Εκτός υπηρεσίας: Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου

 

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Ο Σταύρος πνίγει την Αργυρώ – Ο Αστέρης ένα βήμα πριν το νοσοκομείο

Προτεινόμενος για «όσκαρ» ο Νότης Μηταράκης – Αφού δεν τα κατάφερε στο υπουργείο θα διαπρέψει ως ηθοποιός

Ο Παράδεισος Των Κυριών: Η Βικτώρια κατασκευάζει στοιχεία που ενοχοποιούν τον Ντίνο – Αυτός την βοηθάει