Η σειρά της ΕΡΤ που μας έχει κερδίσει, ακούει στο όνομα ενός δέντρου και δεν είναι άλλη από την κωμική καθημερινή σειρά, Χαιρέτα μου τον Πλάτανο με τους Πλατανιώτες να στήνουν δολοπλοκίες και πλεκτάνες που όλοι εσώψυχα… ζηλεύουμε!

Στο προηγούμενο επεισόδιο τόσο η Κατερίνα όσο και η Σύλβια είναι σίγουρες πως ο Πετράν κάτι κρύβει. Μάλιστα η δεύτερη φτάνει στο σημείο να μαζέψει όλους τους κοινοβιακούς για να στριμώξουν τον Σώτο. Τι τιμωρία ετοιμάζει η παπάγια στον ψευτογκουρού και τι πήγε στραβά με τα σχέδια της Βαλέριας που φαίνεται να το πάει ντουγρού για νευρικό κλονισμό;

Όπως είναι φυσικό η δικαιοσύνη είναι απαραίτητη και προκειμένου να τιμωρηθούν τα δύο αδέλφια για την απάτή τους, το κοινόβιο μετατρέπεται σε… λαϊκό δικαστήριο και τα μέλη του συνεδριάζουν, προκειμένου να ορίσουν την ποινή των απατεώνων! 

Ωστόσο εκείνοι δεν έχουν πει την τελευταία τους λέξη και έτσι οι υπόδικοι καταλήγουν φυγόδικοι, αφού βρίσκουν τυχαία το ένα από τα αυγά και εγκαταλείπουν το κοινόβιο άρον άρον! Όπως είναι φυσικό, οι δύο απατεώνες το πάνε απευθείας στον Εγκέφαλο.

Στο μεταξύ τα όσα σχεδίασαν οι δαιμόνιοι Θύμιος και Ηλίας, προκειμένου να συκοφαντήσουν τα προϊόντα που πουλάνε οι κοινοβιακοί στο χωριό, πάνε όπως τα είχαν ονειρευτεί και το εν αποστρατεία λαγωνικό του Πλατάνου, ξεκινά παρακολούθηση, για να τους ξεμπροστιάσει.

Η Βαλέρια ζει ένα δράμα αλλά από το ίδιο πάσχει και η Αγγέλα, που έπεσε στην παγίδα της και της πούλησε τις μετοχές της Τρουφέξ. Όμως τα δράματα καλά κρατούν αφού και ο Πετράν με τον Σώτο περνούν δύσκολες στιγμές! Κι αυτό γιατί το αυγό που πάνε στον Εγκέφαλο αποδεικνύεται ιμιτασιόν! Και όλοι ξέρουν τι σημαίνει αυτό με τον ψυχάκια που έχουν μπλέξει και που ορκίζεται ότι δεν θα τους αφήσει σε χλωρό κλαρί!

 

Όλες οι ειδήσεις

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Πετράν εξελίσεται σε απειλή! Η Βαλέρια πριν το νευρικό κλονισμό

Άντζελα Δημητρίου: Έρχεται να σαρώσει και στη τηλεόραση – Εκεί θα την δούμε φέτος

Εμετικό σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα στη Δούκισσα Νομικού – Έτσι σέβεται το κοινό που τον παρακολουθει;