Η Μπαχάρ λυγίζει από την πίεση της δουλειάς και, με βαριά καρδιά, αποφασίζει να παραιτηθεί.

Ο Τιμούρ και η Ρενγκίν πανηγυρίζουν κρυφά, μιας και κατάφεραν να τη διώξουν επιτέλους από τα πόδια τους. Όμως προτού τελειώσει η μέρα, τα πάντα θα ανατραπούν ξανά.

Η Πάρλα απειλεί πλέον ανοιχτά να αποκαλύψει στην Μπαχάρ την αλήθεια για τη σχέση του Τιμούρ με τη Ρενγκίν. Ο Τιμούρ καταφέρνει να κερδίσει λίγο χρόνο, για πόσο όμως θα είναι ασφαλές το μυστικό τους; Εν τω μεταξύ, στο νοσοκομείο καταφτάνει ένας ηλικιωμένος ασθενής με κενά μνήμης.

Η Ρενγκίν γνωρίζει πολύ καλά ποιος είναι ο μυστηριώδης άντρας, όμως αποφασίζει να κρατήσει το στόμα της κλειστό.

Η νεαρή γυναίκα έχει καταλάβει πως ο μυστηριώδης ασθενής είναι ο πατέρας της Ρενγκίν. Αν και δεν γνωρίζει ακριβώς τους λόγους που εκείνη τον αποφεύγει, ξέρει πολύ καλά πως η οικογένεια είναι το παν, ειδικά όταν υπάρχουν στη μέση και σοβαρά προβλήματα υγείας.

Χάρη στη δική της μεσολάβηση, η Ρενγκίν αγκαλιάζει ξανά τον πατέρα της, όμως η χαρά της δεν θα κρατήσει για πολύ.

Μετά από παρότρυνση της Μπαχάρ, η κολλητή της, η Τσαγλά, βγαίνει ραντεβού με τον Δρ. Εβρέν. Αμέσως όμως, καταλαβαίνει πως το δικό του ενδιαφέρον είναι αλλού…

Ο πατέρας της Ρενγκίν χάνει τη μάχη για τη ζωή κι εκείνη καταρρακώνεται. Τη στιγμή που χρειάζεται περισσότερο από ποτέ κάποιον να της κρατήσει το χέρι, συνειδητοποιεί πως αυτός δεν θα είναι ποτέ ο Τιμούρ.

Η κοπέλα εξομολογείται στον Δρ. Εβρέν ότι δεν έχει ακόμα συγχωρήσει τον Τιμούρ για τη συμπεριφορά του όταν εκείνη χρειάστηκε μεταμόσχευση. Αργότερα, βλέποντας τη Δρ. Ρενγκίν, ακόμα συντετριμμένη από την απώλειά της, την προσεγγίζει με φιλικό ενδιαφέρον αλλά εισπράττει ακόμα μια φορά την ψυχρότητά της.

Το ίδιο βράδυ, ο Τιμούρ προσκαλεί την Μπαχάρ σε ρομαντικό δείπνο. Κατά σύμπτωση, στο ίδιο εστιατόριο έχουν βγει ραντεβού και η Τσαγλά με τον Δρ. Εβρέν!

 

Μπαχάρ: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Ξανά μαζί σε νέα σειρά πρωταγωνιστές του Σασμού

Τριετές συμβόλαιο για τον Hamilton στη Ferrari;

Σάκης Ρουβάς: Ατύχημα για τον τραγουδιστή- Έπεσε στη σκηνή (βίντεο)