Οι Απαράδεκτοι επέστρεψαν στο Mega και μαζί επέστρεψε το γέλιο στα χείλη μας! Σα να μην πέρασε μία μέρα η Δήμητρα, ο Σπύρος, ο Βλάσσης και ο Γιάννης είναι στην παρέα μας. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο η σπάνια τετράδα διασκεδάζει τις βραδιές μας.

Ακριβώς 30 χρόνια μετά την πρώτη τηλεοπτική μετάδοση των εορταστικών επεισοδίων των «Απαράδεκτων», το 1991, η Δήμητρα, ο Σπύρος, ο Γιάννης, ο Βλάσσης, η Ρένια και ο Βασίλης στολίζουν ξανά τα διαμερίσματα της οδού Αδάμαντος 4 και ξαναζούν μαζί μας τις πιο απολαυστικές και ανατρεπτικές εορταστικές καταστάσεις.

Η πιο αγαπημένη τηλεοπτική παρέα, που δημιούργησε η Δήμητρα Παπαδοπούλου και μας πρωτοσυστήθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου 1991, μας έλειψε πολύ όλα αυτά τα χρόνια, γι’ αυτό και επιστρέφει με την ξεκαρδιστική καθημερινότητα και τις αξεπέραστες ατάκες της!

Επόμενα επεισόδια

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου, στις 22:10
«Άμα θες να φύγεις, φύγε»
«Η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά»… Στην περίπτωση όμως του Γιάννη και της Δήμητρας, το ρητό έχει πάψει να ισχύει από καιρό. Οι δυο τους κάνουν την προσωπική τους επανάσταση. Τα θεμέλια της συμβίωσης Δήμητρας-Σπύρου και της συγκατοίκησης Γιάννη-Βλάσση κλονίζονται ισχυρά. Ένα τρελό σχέδιο της Δήμητρας μπαίνει σε εφαρμογή, που, εκτός από μπελάδες, φέρνει αίσιο τέλος.

«Μόδα ’91»
Η Δήμητρα είναι η μόνη που βρίσκεται διαθέσιμη για να αντικαταστήσει ένα μοντέλο το οποίο αποχωρεί λίγο πριν από μια σημαντική επίδειξη μόδας. Έτσι, μεταμορφώνεται σε σούπερ μοντέλο από τη Βολιβία και μαθαίνει τρόπους. Ο Σπύρος, χωρίς να ξέρει ποια είναι, την ερωτεύεται τρελά…

Σάββατο 29 Ιανουαρίου, στις 21:00
«Είμαι εγώ γυναίκα φίνα»
Η Δήμητρα αποφασίζει να ανεβάσει το πνευματικό της επίπεδο. Το ρίχνει, λοιπόν, στο διάβασμα, έχοντας από κοντά τον Γιάννη ως καθοδηγητή. Όμως  εις μάτην.  Αυτή η «Κατίνα» θα της βγει σε καλό – σε τόσο καλό, που τους αφήνει όλους άναυδους.
Γκεστ σταρ: Αλέξανδρος Κολιόπουλος

Η σκηνοθεσία είναι του Ανδρέα Ρήγα.