Αλλαγές έρχονται στον ALPHA και στην τηλεοπτική σειρά που έχει σπάσει όλα τα ταμεία αφού ο Σασμός δεν αναμένεται να προβληθεί και μάλιστα για δύο μέρες!

Χαμός λοιπόν έρχεται στα… άδυτα της ελληνικής τηλεόρασης με την σειρά που έχει φτάσει σε κομβικό σημείο, να απουσιάζει από τις οθόνες μας την ερχόμενη Πέμπτη και Παρασκευή δηλαδή 15 και 16 Ιουνίου.

Συγκεκριμένα την Πέμπτη το βράδυ στις 21:00, θα προβληθεί ένα επεισόδιο της σειράς Mr. Bean ενώ αργότερα στις 21:40 οι ποδοσφαιρόφιλοι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν τα ημιτελικά του UEFA Nations League μεταξύ της Ισπανίας και της Ιταλίας.

Επίσης την Παρασκευή στις 16 Ιουνίου στις 21:10 θα παρακολουθήσουμε το pre game ενώ στις 21:45 θα προβληθούν τα προκριματικά για το Euro 2024 μεταξύ Ελλάδας και Ιρλανδίας.

Εντωμεταξύ στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε ότι η εξαφάνιση της Βασιλικής έχει προκαλέσει θύελλα. Ο Νικηφόρος παραμένει στο χωριό για να στηρίξει τον Μαθιό, ενώ ο Αστέρης αρχίζει και υποψιάζεται τον ρόλο του Φαρμάκη. Η Στέλλα που μιλά μαζί του μαθαίνει για το ερωτικό ενδιαφέρον του Ευθύμη προς τη Βασιλική. Ο Μαθιός από την άλλη νιώθει να χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια του μετά τη συνομιλία με τη Βασιλική που του περιγράφει ο Νικηφόρος. Παπάς και Καλλιόπη ανησυχούν μήπως κάνει κακό στον εαυτό της. Ο Λευτέρης από την άλλη ομολογεί στη Θοδώρα την αλήθεια για τον Οδυσσέα, ενώ Αιμιλία και Αντώνης ανακαλύπτουν τη φυγάδευση της Έλενας από το ξενοδοχείο. Καθώς ο Παύλος αναμετράται με τον Φαρμάκη, μια τυχαία συνάντηση με τον Νικολή θα οδηγήσει τον Αστέρη στη Βασιλική.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Η Βασιλική εξαφανίζεται-Πώς εμπλέκεται ο Φαρμάκης;

ΗΠΑ: Συγκλονιστικό βίντεο – Αθλητής MMA πάλεψε με αλιγάτορα έξω από σχολείο!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Αμαλία χαμένη μπροστά στην πραγματικότητα-Τέλος στη χαρά Ντίνου και Μιράντας